Marbella Playa Hotel

  Španělsko, Andalusie, Marbella

4/5

Marbella Playa

    Španělsko, Costa del Sol, Marbella
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Tento komplex se nachází přímo u pláže a má okouzlující vzhled andaluské vesničky. Hotel nabízí skvělé zázemí, především bazén s výhledem na pláž, která je ideálním místem k odpočinku. Hotel je ideální volbou pro páry nebo klienty, kteří hledají relaxaci přímo u moře a na okraji městečka Marbella.

Přehled

oblíbený hotel ve stylu andaluské vesničky ubytování v přízemních bungalovech pěkný bazén v zahradě obklopený palmami možnost plné penze či All inclusvie

Stručná poloha

přímo u písčité pláže s pozvolným vstupem do moře letovisko Marbella 9 km od hotelu (autobusové spojení) v okolí několik obchůdků a restaurací transfer z letiště cca 50 minut

Poloha

velmi netradiční hotelový komplex, navržený ve stylu typické andaluské vesničky, se rozkládá přímo u několik km dlouhé písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, v klidné - rezidenční části letoviska Marbella. Centrum letoviska Marbella 9 km od hotelu, luxusní přístav Puerto Banus (bary, restaurace, nespočet obchůdků) 12 km od hotelu. Zastávka autobusové linky zajištující spojení do centra střediska Marbella či Fuengirola (24 km) leží na hlavní silnici, cca 300 metrů od hotelu. V blízkosti hotelu najdete několik restaurací, drobné nákupní možnosti, lékárna. Letiště v Malaze je vzdáleno asi 45 km - transfer do hotelu trvá asi 50 minut.

Pojmenování

Netradiční hotelový komplex ve stylu typické andaluské vesničky.

Popis

Komplex vystavěný v rozlehlé tropické zahradě, navržený ve stylu typických andaluských vesniček s četnými romantickými zákoutími, náměstíčky, fontánami, ...

Vybavení hotelu

4* komplex nabízí ubytování v celkem 329 pokojích a skládá se z hlavní budovy a přízemních bungalovů, umístěných v udržované tropické zahradě s mnoha půvabnými zákoutími, náměstíčky, fontánami a křivolakými uličkami. Hotel nabízí vstupní halu s recepcí (24 hod. denně), místnost na zavazadla, lobby bar, WiFi připojení v lobby (30 minut denně zdarma), parkoviště (za poplatek). V hlavní budově bufetová restaurace El Mirador s panoramatickým výhledem na pláž, Al Andalus bar, obchod se suvenýry, internetový koutek (za poplatek), vnitřní bazén (mimo hlavní sezónu), kadeřnictví (za poplatek), fitness, výtah. V palmovém háji mezi hlavní budovou a pláží venkovní bazén se skluzavkami, dětský bazén, jacuzzi (pouze pro klienty od 16ti let), lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, plážové osušky (za poplatek), dětské hřiště, bar u bazénu. Plážový servis - lehátka a slunečníky a plážový bar (za poplatek, nejsou zahrnuty v All Inclusive). Hotel pořádá denní i večerní animační programy pro děti každého věku (Delfi Club - Mini, Junior, Teen) i dospělé (Maxi Club). Sportovní vyžití: jóga, zumba, aerobic, stretching, aquagym, lukostřelba, minigolf (vratná záloha na vybavení), petanque, stolní tenis (vratná záloha na vybavení), šipky, vodní pólo, tenis (za poplatek). WiFi připojení v areálu hotelu nebo nad rámec 30 minut denně za poplatek.

Vybavení pokoje

STANDARD 2-lůžkové pokoje bez možnosti dalších přistýlek (2 lůžka o rozměrech 1,35×2m). Maximální obsaditelnost 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby + 2 děti. Pokoje jsou rozmístěny v přízemních bungalovech v tropické zahradě. Pokoje disponují individuální klimatizací, stropním ventilátorem, koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, SAT/TV, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek) a terasou.SEA VIEW (s výhledem na moře) 2-lůžkové pokoje bez možnosti dalších přistýlek (2 lůžka o rozměrech 1,05×2m). Maximální obsaditelnost 2 dospělé osoby. Pokoje jsou umístěny v hlavní budově a mají balkon s výhledem na moře. Vybavené jsou shodně jako pokoje standard individuální klimatizací, stropním ventilátorem, koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, SAT/TV, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek).SUPERIOR 2-lůžkové pokoje bez možnosti dalších přistýlek (2 lůžka o rozměrech 1,35×2m). Maximální obsaditelnost 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby + 2 děti. Pokoje jsou umístěny v přízemních bungalovech, v blízkosti palmového háje a pláže. Vybaveny jsou moderním nábytkem a disponují individuální klimatizací, stropním ventilátorem, koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, SAT/TV, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek) a terasou.

POKOJ STANDARD

2-lůžkové pokoje bez možnosti dalších přistýlek (2 lůžka o rozměrech 1,35×2m). Maximální obsaditelnost 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby + 2 děti. Pokoje jsou rozmístěny v přízemních bungalovech v tropické zahradě. Pokoje disponují individuální klimatizací, stropním ventilátorem, koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, SAT/TV, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek) a terasou.

POKOJ SEA VIEW (s výhledem na moře)

2-lůžkové pokoje bez možnosti dalších přistýlek (2 lůžka o rozměrech 1,05×2m). Maximální obsaditelnost 2 dospělé osoby. Pokoje jsou umístěny v hlavní budově a mají balkon s výhledem na moře. Vybavené jsou shodně jako pokoje standard individuální klimatizací, stropním ventilátorem, koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, SAT/TV, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek).

POKOJ SUPERIOR

2-lůžkové pokoje bez možnosti dalších přistýlek (2 lůžka o rozměrech 1,35×2m). Maximální obsaditelnost 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby + 2 děti. Pokoje jsou umístěny v přízemních bungalovech, v blízkosti palmového háje a pláže. Vybaveny jsou moderním nábytkem a disponují individuální klimatizací, stropním ventilátorem, koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, SAT/TV, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek) a terasou.

Stravování

polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu, možnost dokoupení plné penze nebo All Inclusive (za příplatek).All Inclusive - plná penze formou bufetu vč. nápojů (voda, nealkoholické nápoje, pivo, víno) - místní alkoholické a nealkoholické nápoje v baru (dle aktuální otevírací doby) - lehké občerstvení během dne - tapas, chipsy a zmrzlina v baru u bazénu - sleva na konzumaci v plážovém baru.

Názor CK

oblíbený hotel s výbornými službami vystavěný v tradičním andaluském stylu. Pro svoji klidnou atmosféru a mnohá romantická zákoutí doporučujeme zejména pro páry či starší klientelu, která nehledá rušný hotel v živém centru letoviska.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Marbella Playa Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 10 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 799 847
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 29 recenzí

Hanka červenec 2019 Naprosto perfektní. Do tohoto hotelu se jistě rádi vrátíme;-)... celá recenze

Regina červen 2019 Hotel Marbella Playa. Úžasná dovolená. ... celá recenze

Věra Schwarzová září 2018 Hotel Marbella Playa. Užili jsme si hezkou dovolenou mimo hlavní sezónu.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-marbella-playa-costa-del-sol-spanelsko-z1799847/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací