Marble Stella Maris Hotel

  Španělsko, Ibiza, Sant Antoni de Portmany

Marble Stella Maris Ibiza

    Španělsko, Ibiza, Cala Gracio
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Marble Stella Maris Ibiza v oblasti Cala Gracio. Hotel je situován 400 m od písčité pláže. Nejbližší města jsou San Antonio (4 km), Santa Eulalia (25 km) a Ibiza (18 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici obchody, klimatizace, společenská místnost, recepce, vstupní hala, minimarket a výtah. Personál tohoto 3 podlažního hotelu mluví španělsky, anglicky a německy. Je k dispozici dětské hřiště. Prázdninovou mobilitu vám zjednoduší možnost pronájmu automobilů a kol. K dispozici jsou 3 plavecké bazény . U bazénového baru nabízíme osvěžující drinky. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek na pláži a zdarma u bazénu. Z hotelu je dostupné Puntagalera (4 km), turistické informace (3 km), disko (3 km), Aquarium Sant Antoni (1 km), Sunset La Torre (500 m) a Promenade (2 km). Z hotelu se snadno dostanete ke k barům a restauracím, autobusovým zastávkám a supermarketům. O vaši zábavu se postará hotelová diskotéka.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí služby prádelny, trezor, lékařskou péči, žehlení, službu probuzení a směnárnu. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský bazének, služby hlídání dětí, zabavení dětí a dětský klub, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

Hotel má 4 restaurace. Během dne je také k dispozici bufet. All-inclusive: All-inclusive zahrnuje místní alkohol (provozní hodiny: 11:00 - 00:00), snacky (provozní hodiny: 11:00 - 15:00), kávu a čaj (provozní hodiny: 16:00 - 17:00) a dorty a moučníky (provozní hodiny: 16:00 - 17:00).

Sport a volný čas:

Hotel nabízí aktivity, jako jsou stolní tenis, boccia, minigolf, šipky, biliár či zábavných programů. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. fitness, aerobik či plážový volejbal. Hotel nabízí hostům v závislosti na počasí a sezóně živou hudbu a večerní show.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: cestovními šeky a eurošeky, American Express, Visa a Euro/Master. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny. Městská/turistická daň se platí na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Marble Stella Maris Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 565
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-marble-stella-maris-ibiza-ibiza-spanelsko-z1183565/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací