Hotel Horská Chata Matfyz

Česko, Karlovarský kraj, Jáchymov

Mariánská - Chata MATFYZ

  Česko, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Jáchymov
Tento hotel není aktuálně v nabídce
PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Chata Matfyz v Krušných horách poskytuje celoroční ubytování. Vhodné pro rodiny s dětmi. K dispozici jsou kuchyňky vybavené plynovým sporákem, lednicí, varnou konvicí, úschovnou potravin (špajz) a skříňkami na nádobí. Teplá voda, úschovna lyží, kol, WC a sprchové kouty společné pro 2 až 3 pokoje, TV, rádio, půjčovna deskových her. Celoroční dostupnost s parkováním u objektu.Všechny pokoje mají výhled na hory a do údolí.

POLOHA

v obci, uprostřed lesů a horských luk, v horském sedle, nedaleko Karlových Varů, Božího Daru a Klínovce. Historie obce Mariánská se datuje již k roku 1465. Byla jedním z nejznámějších a nejnavštěvovanějších poutních míst v Čechách. Dnes je toto kdysi slavné místo oblíbeným centrem turistiky, lyžování a především velmi významným poskytovatelem ubytování pro zimní střediska Boží Dar a Klínovec. Klidné prostředí, kouzelná příroda a její členitost poskytuje návštěvníkům Krušných hor nevyčerpatelné možnosti sportování, kultury a cyklovýletů do okolí.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

jídelna, vybavená společná kuchyňka (vařič, lednička, rychlovarná konvice), úschovna kol a lyží, společenská místnost, TV, rádio, půjčovna deskových her, prostory vhodné na piknik, pro děti: venkovní hřiště, knihy, DVD a hudba, stolní hry/puzzle.

VYBAVENÍ POKOJŮ

3 až 5lůžkové pokoje bez soc. zařízení (společné pro 2 až 3 pokoje), bez povlečení (za příplatek), Wi-Fi (zdarma).

STRAVOVÁNÍ

vlastní (vybavená kuchyňka), za příplatek snídaně - bufet, podávané v horské chatě Na sluníčku (cca 2 minuty chůze).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

stolní tenis, šipky, kulečník, 3 venkovní hřiště (nohejbal, volejbal), horolezecká stěna, paint ball, tenisové kurty (200 m), značené trasy pro pěší a cykloturistiku (Krušnohorská magistrála), koupání v místním rybníku, letní venkovní dětský bazén, běžecké lyžování (Krušnohorská magistrála), sjezdové lyžování (v místě vlek pro začátečníky, 800 m od objektů lyžařský areál Náprava - 5 sjezdových tratí, umělé zasněžování, večerní lyžování, skibus z návsi na Neklid a Klínovec ZDARMA), sáňkování, bobová dráha dlouhá 600 m. Do 3 km; půjčovna kol, minigolf, kulečník, kuželky, tělocvična, fitness, masáže, jeskyně Důl. Do 16 km; fotbalové hřiště, kluziště, hrady a zámky, rybolov. Do 25 km; squash, golf.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 497 009
dnes 8–19 h