Hotel Horská Chata U Rybníka

Česko, Karlovarský kraj, Mariánská

Mariánská - Chata U RYBNÍKA

  Česko, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Jáchymov, Mariánská
Tento hotel není aktuálně v nabídce
PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Horská chata U rybníka se nachází poblíž lesa a 100 metrů od sjezdovky. Nabízí saunu a bezplatné Wi-Fi. Chata je po celkové rekonstrukci z r. 2006, apartmány pro 3 - 5 osob s vlastním WC, sprchou a internetem. Pokoje a chaty mají dřevěný nábytek, stěny obložené dřevem, posezení. Na místě můžete také využít společenskou místnost - jídelnu s TV, sdílenou kuchyň, úschovu zavazadel a lyžárnu, infrasaunu, parkoviště, možnost garážování, 2 apartmány bezbariérové. Součástí chaty je také restaurace. K obchodu s potravinami jsou to 2 km.

POLOHA

přímo v obci uprostřed hlubokých lesů a horských luk, v horském sedle, nedaleko Karlových Varů a Božího Daru. Historie obce Mariánská se datuje již k roku 1465. Byla jedním z nejznámějších a nejnavštěvovanějších poutních míst v Čechách. Dnes je toto kdysi slavné místo oblíbeným centrem turistiky, lyžování a především velmi významným poskytovatelem ubytování pro zimní střediska Boží Dar a Klínovec. Klidné prostředí, kouzelná příroda a její členitost poskytuje návštěvníkům Krušných hor nevyčerpatelné možnosti sportování, kultury a cyklovýletů do okolí.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

sál, jídelna, sdílená kuchyň, salónek, bar, venkovní posezení, klubovna s TV, úschovna kol a lyží, trezor, dětský koutek, infra sauna, parkování přímo u objektů, garáže (omezený počet).

VYBAVENÍ POKOJŮ

3 až 5lůžkové apartmány, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV, internet, 2 APT bezbariérové.

STRAVOVÁNÍ

vlastní (sdílená kuchyň), za příplatek polopenze (snídaně - bufet, večeře - servírované), podávané v horské chatě Na sluníčku (cca 2 minuty chůze).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

stolní tenis, šipky, kulečník, 3 venkovní hřiště (nohejbal, volejbal), horolezecká stěna, paint ball, tenisové kurty (200 m), značené trasy pro pěší a cykloturistiku (Krušnohorská magistrála), koupání v místním rybníku, letní venkovní dětský bazén, běžecké lyžování (Krušnohorská magistrála), sjezdové lyžování (v místě vlek pro začátečníky, 800 m od objektů lyžařský areál Náprava - 5 sjezdových tratí, umělé zasněžování, večerní lyžování, skibus z návsi na Neklid a Klínovec ZDARMA), sáňkování, bobová dráha dlouhá 600 m. Do 3 km; půjčovna kol, minigolf, kulečník, kuželky, tělocvična, fitness, masáže, jeskyně Důl. Do 16 km; fotbalové hřiště, kluziště, hrady a zámky, rybolov. Do 25 km; squash, golf.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 495 985
dnes 8–19 h