Hotel Marine Club Beach Resort

  Kapverdy, Boa Vista, Sal Rei

Marine Club Beach Resort

    Kapverdy, Kapverdské ostrovy, Praia Da Cruz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento hotel pochází z roku 1997. Objekt nabízí hostům celkem 98 pokojů. Areál má celkem 34 vil/domů. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. V objektu se nachází restaurace a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Hotel nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ventilátor, obývací část a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů mají hosté částečný výhled na moře. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo queen size manželskou postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a pracovní stůl. Hosté mohou použít ledničku a mini ledničku. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například hru boccia, plážový volejbal a rybaření. Za poplatek je jízda na kole/horském kole. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - windsurfing a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř hotelu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, jóga a aerobik. Wellness zóna se spa nabízí hostům příjemné uvolnění po dlouhém dni. Některé procedury jako například kosmetický salon a masáže jsou za poplatek. Objekt má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Marine Club Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá, skalnatá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 149 363
dnes 8–19 h

Lokalita

Kapverdy

Kapverdy, nazývané také jako Kapverdské ostrovy, to je souostroví 10 větších ostrovů a několika menších ostrůvků v tropické části Atlantického oceánu. Všechny ostrovy jsou sopečného původu a na pozůstatky aktivit vulkánů narazíme na mnohých z nich. Přesto jsou jednotlivé ostrovy velmi různorodé. Ostrovy Sal, Boa Vista a Maio jsou spíše bez vegetace, rovinaté, ale s překrásnými plážemi. Ostatní ostrovy jsou více skalnaté, zelené a nalezneme zde i plantáže a mahagonový háj. Kapverdské ostrovy jsou mezi českými turisty stále více oblíbené pro svou exotickou povahu, ale zároveň přijatelnou cenovou náročnost. Každý ostrov je něčím jiný, odlišný a pro vás je tu možnost prožít dovolenou buď na jednom ostrově a podniknout výlety i na další ostrovy, nebo jet na celkovou okružní cestu po ostrovech.

S platností od 1. ledna 2019 přistoupily Kapverdy ke zrušení vízové povinnosti pro občany zemí EU při cestách s pobytem do 30 dní. Ke vstupu na Kapverdy je vyžadován cestovní pas (platný nejméně 6 měsíců po ukončení pobytu) a úhrada letištní bezpečnostní taxy ve výši 3.400 kapverdských escudů.

Dále se v kapverdských ubytovacích zařízeních vybírá vládní turistická taxa cca 2 EUR/noc/os. nad 16 let. Taxa se hradí jen za prvních 10 nocí v jednom ubytovacím zařízení.

 

Kapverdy - více informací