Maritim Resort & Spa Mauricius Hotel

  Mauricius, Severní pobřeží, Balaclava

5/5

MARITIM RESORT & SPA

    Mauricius, Severní pobřeží, Balaclava, Pointe aux Piments
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Hotel Maritim Resort and Spa je umístěn na severozápadním pobřeží ostrova, poblíž města Balaclava. Resort se nachází na vysněné pláži "Baie aux Tortues" a je ideálním místem pro všechny milovníky přírody a moře. Výlety k přírodním úkazům, jako je vodopád Chamarel, "Terres des Couleurs" (známý také jako Sedmibarevná země) nebo do snových lagun ostrova, jsou nezbytností.
Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci nádherné pláže a přírodních krás. Na ostrově Mauricius je také mnoho zajímavých míst, která stojí za návštěvu. Například nedaleko od hotelu se nachází národní park Black River Gorges, který nabízí úchvatné výhledy na zelené kopce, vodopády a horské vrcholy. Další populární atrakcí je záliv Grand Baie, který je vyhledávaný pro své špičkové potápěčské a šnorchlovací možnosti. Mauricius je také známý svou bohatou kulturou a historií. Návštěvníci mohou navštívit historické památky, jako je staré město Port Louis, které nabízí různé muzea, trhy a koloniální architekturu. Kromě toho můžete také poznávat místní kuchyni, která je ovlivněna různými kulturami, včetně africké, indické, čínské a francouzské kuchyně. Maritim Resort and Spa je situován v krásném tropickém prostředí, obklopeném palmovými háji a bílými písečnými plážemi, které lákají návštěvníky k relaxaci a odpočinku. Celý resort je rozprostřen na rozloze 25 hektarů, což poskytuje dostatek prostoru pro hosty, kteří hledají soukromí a klid.
Hotel nabízí různé typy ubytování, včetně prostorných pokojů, elegantních apartmánů a vil se soukromými bazény. Každý pokoj je moderně zařízený a vybavený veškerým komfortem, který si hosté mohou přát. Patří sem pohodlné postele, koupelna, minibar, trezor, klimatizace, TV se satelitním příjmem a bezplatné Wi-Fi připojení. Základní pokoje typu Classic (34m2) zařízené v přírodních tónech jsou ideální kategorií pro jednotlivce nebo páry, kteří chtějí cestovat s omezeným rozpočtem. Dvoulůžkové pokoje Deluxe (40-44mě) s manželskou postelí vyzařují útulnou a vřelou atmosféru díky rafinovanému spojení koloniální a tropické architektury. Koupelna s volně stojící vanou a sprchovým koutem je od prostoru na spaní oddělena elegantními posuvnými dveřmi, které vytvářejí velký pocit prostoru. Až tři osoby najdou v této kategorii dostatek prostoru, aby mohly začít den odpočaté. Ještě prostornější pokoje Deluxe Plus, "vlajková loď" hotelu Maritim Resort & Spa Mauritius, mají navíc velkou koupelnu vybavenou vanou, samostatným sprchovým koutem a dvěma umyvadly, kterou lze otevřít do ložnice. Pokud sníte o luxusním pobytu na ostrově Mauricius, určitě si rezervujte vilu v hotelu Maritim. Na ploše 160 m2 vás zde čekají dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou, která má volně stojící vanu a sprchový kout. K reprezentativnímu obývacímu prostoru s posezením patří také veranda s jídelním stolem, která nabízí výhled do soukromé zahrady. Tropická zahrada vily vytváří velmi zvláštní soukromou a intimní atmosféru s vlastním bazénem, lehátky a slunečníky. Co se týče stravování, hotel Maritim Resort and Spa nabízí širokou škálu gastronomických zážitků. V areálu se nachází několik restaurací a barů, které servírují tradiční místní speciality i mezinárodní kuchyni. Hosté mohou vychutnat čerstvé mořské plody, exotické ovocné koktejly a další lahodné pokrmy připravené z čerstvých surovin.
Pro ty, kteří si přejí relaxovat a regenerovat své tělo, nabízí hotel Maritim Resort and Spa vysoce kvalitní wellness centrum. Zde si hosté mohou užít širokou škálu masáží, kosmetických procedur a relaxačních terapií. K dispozici je také fitness centrum, sauna a venkovní bazény, které jsou ideální pro osvěžení a odpočinek.
Pro aktivní hosty je k dispozici široká nabídka sportovních aktivit. Hotel má vlastní golfový klub s 9 jamkami, tenisové kurty, vodní sporty jako potápění, šnorchlování, jízdu na vodním skútru a windsurfing. Na pláži jsou také k dispozici slunečníky a lehátka pro ty, kteří si přejí relaxovat u moře.
Maritim Resort and Spa je také ideálním místem pro rodiny s dětmi. Hotelový personál se snaží zajistit, aby se malí hosté cítili jako doma. K dispozici je dětský klub s různými aktivitami a programy pro děti všech věkových kategorií. Celkově lze říci, že Maritim Resort and Spa je luxusní hotelový komplex, který nabízí prvotřídní ubytování, vynikající gastronomii, širokou škálu aktivit a relaxačních možností pro hosty všech věkových kategorií. S jeho nádherným prostředím a kvalitními službami je to ideální místo pro nezapomenutelnou dovolenou na ostrově Mauricius.
All-Inclusive balíček zahrnuje: Snídaně, obědy a večeře: zahrnuje všechny hlavní jídla během dne. Snídaně může být podávána jako bufet nebo la carte, zatímco obědy a večeře mohou být buď bufetové, nebo servírované v restauracích s jídelním lístkem.
Lehké občerstvení: mezi hlavními jídly jsou k dispozici lehké občerstvení, jako jsou sendviče, pizzy či dezerty.
nápoje: mezinárodní vína (červené/bílé/rosé), výběr místních a mezinárodních šumivých vín (bílé/rosé), výběr místních lihovin, tvrdého alkoholu a whisky, nealkoholické nápoje (džusy, voda, soda atd.), výběr místních a mezinárodních piv,
odpolední čaj s palačinkami a občerstvením,
obědový box na výlety (objednávka min. 24 hodin předem),
snídaně pro early check out od 04:30 do 07:30,
minibar: výběr nápojů a občerstvení (doplnění jednou denně) a jedna bezplatná láhev vody každý den,
speciální události a večerní programy: speciální tematické večery, galavečeře nebo show jako součást all-inclusive balíčku ( dle programu ),
bezplatné golfové hřiště (PAR 29), plážový volejbal, plážový fotbal, kroket, stolní tenis, bocce, minifotbal,
golf, lukostřelba, tenis, fitness centrum, venkovní posilovna, procházka přírodou a běžecká dráha, kajak, šlapadlo, výlet lodí, vodní gymnastika a vodní pólo, přístup ke zřícenině Balaclava
s prohlídkami, zvířecí farmou, želví park a dřevěné hřiště, Rozsah a kvalita stravování v rámci all-inclusive balíčků se řídí konkrétní nabídkou a podmínkami hotelu. Večerní dress code je vyžadován.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Maritim Resort & Spa Mauricius Hotel *****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 514 611
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Severní pobřeží

5/ 5 3 recenzí

Patricie K. prosinec 2022 Prohlídka hotelu Maritim Resort & Spa Mauricius Hotel 5* s obědem. Luxusní plážový, lázeňský a golfový resort leží v zátoce Turtle Bay obklopený parkem o rozloze 25 hektarů. Hotel byl kompletně ren... celá recenze

Radka září 2017 Prohlídka hotelu Maritim Crystal Beach. Velký hotel, vhodný pro handicapované, jsou zde různé nájezdové rampy mezi patry a výtahy.... celá recenze

Irena Č. září 2014 Prohlídka krásného hotelu Maritim *****. Jedná se luxusní plážový a lázeňský hotel s nádhernou pláží a krásnými zátokami. Tento hotel navštěvuje převážně německá klientela... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací