Hotel Meliti

  Řecko, Kréta, Agios Nikolaos

3/5

Hotel MELITI

  Řecko, Kréta, Agios Nikolaos, Kréta - Agios Nikolaos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel Meliti **** prošel v roce 2016 kompletní rekonstrukcí. Aby si zachoval svou poklidnou atmosféru pro relaxaci je pobyt možný pro osoby nad 16 let. Díky poloze v mírném kopci se Vám rozprostírá nádherný výhled na moře a panoramatický výhled na Mirabelský záliv. Hotel je oblíben u českých cestovních kanceláří a denně zde uslyšíte svou rodnou řeč. Centrum malebného přístavního městečka Agios Nikolaos je vzdáleno cca 2 km. Autobusovou zastávku najdete před hotelem. Oblast je oblíbena u movitější klientely. V Meliti Vás také mile překvapí dobré služby a vstřícný personál.
Pokoj pro 2 osoby:
standardně vybaven. Skládá se z jedné místnosti, dvou pevných lůžek s možností jedné přistýlky. Jeho součástí je TV/SAT, telefon (za poplatek), minilednice, vlastní soc. zařízení (WC, sprcha), klimatizace, balkon nebo terasa s přímým nebo bočním výhledem na moře.

Vybavení hotelu: vstupní hala s recepcí, restaurace s výhledem na moře, baru bazénu, bazén se sluneční terasou (lehátka a slunečníky zdarma). Wifi připojení ve společenských prostorách zdarma. Za poplatek: trezor na recepci, šipky, stolní tenis.
Stravování:
Polopenze (snídaně a večeře formou bufetu, nápoje u večeří nejsou zahrnuty v ceně) nebo all inclusive.

ALL INCLUSIVE program zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Odpolední káva/čaj se sušenkami. Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době 10:00 – 22:30 v hotelovém baru a restauraci. AI program nezahrnuje: importované a balené nápoje, džusy z čerstvého ovoce, koktejly a některé druhy káv.
Vzdálenosti:
pláž 250 m, nejbližší nákupní možnosti a restaurace do 500 m, centrum letoviska Agios Nikolaos 2,5 km, letiště v Heraklionu 61 km.
Pláž:
oblázkovo-písečná s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky za poplatek.
Zábava a sport:
večerní život ve městě (bary, kluby, restaurace), nákupní možnosti v buticích, možnost zakoupení fakultativních výletů do okolí, půjčovny aut a skútrů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Meliti ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 219 508
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 33 recenzí

Frasim červenec 2016 Hezká a příjemná dovolená.. Dnes už je to hotel jménem Meliti. Menší příjemný rodinný hotel, vynikající kuchyně, možná díky velikosti hotelu nabídka není tak ... celá recenze

Markéta K. červenec 2015 Velmi klidná dovolená. Z půlky obsazený rodinný hotel je opravdu velice klidný a to po celý den. Byly chvíle, kdy jsme v hotelu i u bazénu nikoho nepotka... celá recenze

Jirka srpen 2014 Hotel Lito. Perfektní dovolená podle našich představ.Malý a velmi příjemný hotel s výborným jídlem a obsluhou.Krásné koupání v teplé vodě.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-meliti-kreta-recko-z1219508/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací