Merlin Club Hotel

  Bulharsko, Lozenec

4/5

Merlin Alexandria Club

    Bulharsko, Lozenec
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Animace

Karcoolčin dětský klub v češtině
Krásná rozsáhlá zahrada nabízí ideální podmínky pro strávení dovolené plné klidu, pohody a relaxace. Proto zde nebude působit ani náš standardní animační tým s celým spektrem svých aktivit, nicméně pro děti zde opět připravíme denní program plný zábavy, her a dalších kreativních aktivit v Karcoolčině dětském klubu. Děti se taky mohou těšit na dny plné zábavy a legrace, které jim s radostí připraví naši česko-bulharští animátoři
Animační sezona: 13. 6. - 3. 9. 2022
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučení

Příjemná atmosféra hotelu Merlin CK Club je umocněna rozsáhlou hotelovou zahradou s bazény, v níž se krom hlavní budovy nachází i vilky a bungalovy. K ubytování mnoha typů, dobrému servisu, programu all inclusive a překrásné písčité pláži, vzdálené jen 350 m od hotelu, jsme přidali vynikající ceny a vytvořili tak pro Vás ideální podmínky pro strávení dovolené plné klidu, pohody a relaxace. Proto zde ani nebude působit náš animační tým, pouze pro děti zde opět připravíme denní program plný zábavy, her a dalších kreativních aktivit.

GPS

(42.208057,27.802556)

Pláž

Pláž je písčitá, prostorná, dlouhá přes jeden kilometr a postupně se svažující do moře. Je vzdálená cca 350 m od hotelu. Slunečníky, lehátka, školy vodních sportů, vodní sporty, občerstvení a bary na pláži za poplatek. V letovisku najdete i menší písčité pláže.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 350 m

Vzdálenost od pláže (m)

350

Poloha

Hotel Merlin se skládá z hlavní budovy a v zahradě situovaných dvoupodlažních vilek a bungalovů. Nachází se v klidném prostředí krásné zahrady a je vzdálen cca 250 m od centra a cca 350 m od velké písčité pláže.

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), dopolední a odpolední občerstvení, pozdní odpolední občerstvení (káva, čaj, zákusky), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických (destiláty obvykle podávané v míře 50 ml) a nealkoholických nápojů v barech a restauraci v době od 9:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje v hlavní budově a dvoupodlažních vilkách s balkonem nebo verandou a sociálním zařízením (sprchový kout nebo vana, telefon, fén, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny jednoduchým starším nábytkem, TV/SAT (i české programy), Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), telefonem s přímou volbou a chladničkou. Možnost dvou přistýlek (rozkládací křeslo, gauč nebo lůžko, maximální obsazenost čtyři dospělí). Pokoje ve dvoupodlažních vilkách nabízíme za zvýhodněnou cenu. V hlavní budově a v zahradě situovaných bungalovech jsou k dispozici i junior suity JS 2+2 (dvě místnosti – ložnice a obývací pokoj s lůžkem a rozkládacím křeslem, maximální obsazenost čtyři dospělí) a senior suity SS 2+3 (tři místnosti - dvě ložnice a obývací pokoj s rozkládacím křeslem, maximální obsazenost pět dospělých). Suity (nabízíme bez příplatku, viz ceník) s balkonem v hlavní budově nebo verandou v bungalovech a sociálním zařízením (sprchový kout nebo vana, telefon, fén, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny jednoduchým standardním nábytkem, TV/SAT (i české programy), Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), telefonem s přímou volbou a chladničkou.

Vybavení

Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, výtah, restauraci s terasou v zahradě, lobby bar, bar u bazénu, dva venkovní bazény s dětskou části, venkovní dětský koutek. Možnost využití platebních karet v hotelu (Visa, MasterCard).
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénů (osušky - hotel požaduje vratnou kauci), stolní tenis, Karcoolčin dětský klub, Baby Phone (vratná kauce cca 15 EUR), nádoba na ohřev dětských lahví (vratná kauce cca 15 EUR), dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: půjčovna kol.

Název

Merlin CK Club

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Merlin Club Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 031 207
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Lozenec

4/ 5 45 recenzí

Jan září 2021 Děs. Nedoporučuji.... celá recenze

Marcela srpen 2021 CENA NEODPOVÍDÁ KVALITĚ; AROGANTNÍ JEDNÁNÍ CK; NEDOPORUČUJI. Rozhodně neodpovídá 4*- služby, personál, úklid, plíseň, jídlo. Je to předražená 2*. Přijeli jsme do špinavého, neuklizeného pokoj... celá recenze

Stanislava červenec 2021 Rozhodně ne 4*. Vydávat hotel Merlin za 4* je nejen odvážné. Z pohledu mě, jako zákazníka, je to drzost. Nicméně některé inzerované údaje byl... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-merlin-alexandria-club-lozenec-bulharsko-z2031207/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací