Hotel Ron

Česko, Ústecký kraj, Mikulášovice

Hotel RON

    Česko, České Švýcarsko, Ústecký kraj, Mikulášovice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní v počtu dle zvolené délky pobytu, cenové zvýhodnění u pobytu min. 3 noci.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Hotel je ideálně situován k objevování krás rozmanité přírody našeho regionu i velkého množství historických a kulturních památek Mikulášovic a okolních měst a obcí.

POLOHA

hotel se nachází ve středu města Mikulášovice, ležícím v nejsevernějším cípu České republiky, na samé hranici s Německem. Přilehlé okolí chráněné krajinné oblasti Labské pískovce a národního parku České Švýcarsko je romantickou a turisty velmi navštěvovanou oblastí. Hotel je zrekonstruovanou kulturní památkou.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

restaurace, pivnice, bar, salónek, venkovní posezení, zahrada s venkovním ohništěm, klubovna s TV, pro děti - postýlka, stolička a strava; úschovna kol a lyží, parkoviště (možnost parkování v uzamčeném dvoře).

VYBAVENÍ POKOJŮ

1-3lůžkové pokoje a 2lůžkové apartmány s možností 2 přistýlek, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV-SAT, lednička, Wi-Fi (zdarma).

STRAVOVÁNÍ

snídaně (kontinentální rozšířená vč. teplých pokrmů). Za příplatek polopenze nebo plná penze (oběd, večeře - servírované, výběr z menu). Hotel nabízí studené a teplé předkrmy, saláty, polévky, vegetariánské pokrmy, hotová jídla, těstovinové, rybí a další speciality, zmrzlinové poháry a dezerty).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Sport: stolní tenis, v okolí - tenis, squash, kulečník, tělocvična, fotbalové hřiště, značené trasy pro pěší a cykloturistiku, Nordic Walking, přírodní koupaliště Mikulášovice (700 m), krytý bazén Rumburk (15 km), aquapark Neustadt/DE (15 km), sportovní hala (200 m), sportovní areál (fotbalové a volejbalové hřiště, tenisové kurty - 800 m), bowling Vilémov (4 km), squash ŠLuknov (10 km), v zimě: sjezdové a běžecké lyžování (ski areál Horní Podluží - 20 km nebo Jedlová - 23 km nebo Sebnitz/DE - 10 km), v místě běžecké tratě propojené s trasami na německé straně. Cyklistika - V okolí Mikulášovic se nachází nespočet cyklistických tras. Na kole se můžete vydat do Českého Švýcarska, Krásné Lípy, Děčína, Lipové, Kytlice nebo i Rumburka a mnoho dalších. Informace o trasách si vyžádejte na recepci hotelu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 037 854
dnes 8–19 h