Hotel Kairaba Mirbat Resort

  Omán, Dafár [Dhofar], Mirbat

5/5

Kairaba Mirbat Resort

    Omán, Omán vnitrozemí, Mirbat
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Kairaba Mirbat Resort se nachází v malé stejnojmenné, rybářské vesnici na výběžku zvaném Mirbat Cove. Tato jedinečná poloha kombinuje přírodní skalnaté pobřeží s plážemi a zátokami s jemným pískem. Necelých 70 km od města Salalah tak dodává resortu jedinečný klid a pocit soukromí.

Vybavení

237 pokojů, vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace (Sumhuram – bufetová mezinárodní, Al Dana – ryby a mořské plody, Sushi lounge – sushi), bary (The Wharf – u bazénu, The Cove – anglický sports pub, Lobby Lounge – kavárna), konferenční místnosti, obchod se suvenýry, v zahradě bazén (2 000 m2 ), vířivka, terasa na slunění, směnárna, parkoviště, wellness, potápěčská škola.

Pokoje

DRX (dvoulůžkový pokoj deluxe): koupelna/WC (vysoušeč vlasů), individuální klimatizace, LCD TV/sat., telefon, minibar (za poplatek), trezor, župany, set na přípravu kávy a čaje, balená voda zdarma denně doplňována, balkon nebo terasa. Výběr ze dvou samostatných nebo jedné manželské postele. Na vyžádání možnost propojených pokojů DRS (dvoulůžkový pokoj superior): viz DRX, prostornější.

Stravování

Viz program Ultra all inclusive.

Pláž

Několik pláží ve vzdálenosti 100–300 metrů od hlavní budovy. Pláže jsou písečné, obklopené skalami a s kamenným podložím (doporučujeme boty do vody), lehátka a slunečníky na obou plážích zdarma. U nejvzdálenější pláže je malé občerstvení.

Program all inclusive

Program Ultra All Inclusive Snídaně formou bufetu – restaurace Sumhuram (07.00–10.00 hod.) Pozdní snídaně – v lobby Lounge (10.00–12.00 hod.) Oběd formou bufetu – restaurace Sumhuram (12.30–14.30 hod.) Snacky – Lobby Lounge (12.00–18.00 hod.) Zdravé občerstvení – v The Wharf (11.30–12.30 a 16.30–17.30 hod.) Zmrzlina – Lobby Lounge (12.00–21.00 hod.) Zmrzlina – The Wharf (10.00–18.00 hod.) Večeře formou bufetu – restaurace Sumhuram (18.00–21.30 hod.) Večeře formou set menu - restaurace Al Dana (18.30–21.30 hod., nutná rezervace minimálně 24 hodin předem) – 1× do 7 dnů pobytu, 2× při pobytu na 8–11 dnů, 3× při pobytu nad 12 dnů Všechny nealkoholické nápoje a vybrané alkoholické nápoje (pivo, víno, koktejly) – dle nabídky Dle vládního nařízení Sultanátu Omán se alkoholické nápoje podávají: neděle– čtvrtek 12.00–15.00 a 18.00–01.00 hod. a pátek–sobota 14.00–01.00 hod.

Sportovní nabídka

Zdarma: fitness, trasa na jogging, stolní tenis, plážový volejbal, pool volejbal, badminton, stolní hry, fotbal. Za poplatek: tenis, jízda na kajacích, potápění, šnorchlování.

Pro děti

Oddělené dětské brouzdaliště, miniklub, hřiště, služba hlídání dětí za poplatek (na vyžádání), dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Wellnes

Chavana SPA Za poplatek: masáže, spa centrum, zkrášlovací procedury

Internet

Zdarma: WiFi v prostorách resortu

Platební karty

VISA, EC/MC, AMEX, Diners Club.

Maximální obsazenost

Dvoulůžkový pokoj (DRSTX/DRSTS): 3 dospělí / 2 dospělí + 2 děti / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí / 1 dospělý + 2 děti / 1 dospělý + 1 dítě / 1 dospělý Dítě do 12 let Oddělené dětské brouzdaliště, miniklub, hřiště, služba hlídání dětí za poplatek (na vyžádání), dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Doba transferu

60 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kairaba Mirbat Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 746 065
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Dafár [Dhofar]

5/ 5 7 recenzí

Aneta Vitamvásová prosinec 2018 Nový název hotelu - Kairaba Mirbat. Tento hotel jsem navštívila v rámci infocesty po Salalah. Hotel je starší,ale pěkný, čistý. ... celá recenze

Ivan K., Chrudim duben 2018 Pět hvězd to není, ale i tak paráda !. Hotel je nyní prezentován jako ***** (jak v katalogu CK, tak i na místě), ale ta pátá hvězda je tak tak pro italské návštěvníky z ... celá recenze

Blanka Malá říjen 2017 Velmi pěkné. Hotel je pěkný, jen trochu vzdálený k nějakému vyžití. Do Města Mirbat se dá dojet autem, taxíkem, takže řidičák s sebou. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kairaba-mirbat-resort-oman-vnitrozemi-oman-z1746065/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Omán

Přijměte pozvání do sultanátu Omán s hlavním městem Muscat na východním cípu Arabského poloostrova. Omán je cestovatelským zážitkem – nabízí vynikající klima, bohatou kulturu a mnohé turistické cíle, bělostné písčité pláže a moderní služby. Po celé věky byl Omán pro cestovatele zcela nedostupnou zemí. Snad právě proto jsou zde ve velké míře zachovány typicky arabské prvky, které přes současnou moderní kulturu naleznete nejen v náboženství a architektuře, ale hlavně v denním životě zdejších obyvatel. Obrovské bohatství získané díky těžbě ropy, jejíž zásoby jsou však přece jen omezené, bylo investováno do nových hotelů a kvalitních turistických služeb, takže dnes vítá Omán cestovatele z celého světa.

Víza
• mohou turisté vyřídit elektronicky - přes webovou stránku https://evisa.rop.gov.om (pouze v angličtině)
• nebo po příletu do destinace

Omán - více informací