Hotel Morsko Oko Garden

  Bulharsko, Zlaté písky

3/5

Morsko Oko Garden Alexandria Club

    Bulharsko, Zlaté písky
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Animace

Animační programy s Karcoolkou a Lexou
Ani letos nebudou v hotelu Morsko Oko Garden CK Club chybět čeští animátoři a Karcoolka s Lexou, naši maskoti. Samotné letovisko je plné zábavy, atrakcí a k tomu navíc pro Vás a Vaše děti naši „zábaváři“ připraví pestrý program složený z více či méně vážně míněných aktivit. Speciálně pro děti je pak v Karcoolčině dětském klubu opět připraven český program zaměřený na dětské hry, soutěže, kreativitu a dětské řádění. Máte-li tedy zájem prožít svou dovolenou aspoň trochu aktivně, neváhejte se zapojit a zpestřete si svou dovolenou s našimi animátory. Je jen na Vás, zda se zapojíte, nebo budete raději pouze přihlížet a povzbuzovat ostatní.
Animační sezona: 6. 6. - 5. 9. 2021
Na začátku a na konci animační sezony uvedené u každého hotelu mohou být animační programy omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů, mohou být organizovány přednostně aktivity Karcoolčina dětského klubu či nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

Zlaté Písky jsou perlou severního bulharského pobřeží a hotel Morsko Oko Garden CK Club právem patří mezi nejoblíbenější místní hotely. Díky našim bohatým zkušenostem nabízí vše, co od správného klubového hotelu očekáváte – ideální poměr mezi kvalitou a cenou, příjemnou a klidnou atmosféru a komfortní ubytování v letovisku plném zábavy a atrakcí. Potěší Vás jistě i bazén a snack bar přímo na pláži, bonusem pak je přítomnost našeho českého animačního týmu se zábavným programem plným sportu a aktivní relaxace.

GPS

43.292221, 28.045906

Pláž

Prostorná písčitá pláž dlouhá několik kilometrů se nachází přímo před hotelem (přes pěší promenádu, cca 80 m). SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA (jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj) v hotelem vyhrazeném prostoru na pláži nebo u bazénu na pláži ZDARMA (jejich počet je omezen prostorem, který má hotel k dispozici). Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor) za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. - vše za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

v bezprostřední blízkosti pláže (cca 80 m)

Vzdálenost od pláže (m)

80

Poloha

Hotel Morsko Oko Garden CK Club se nachází v severní části letoviska v bezprostřední blízkosti pláže (přes pěší promenádu, cca 80 m). Budova hotelu je postavena na mírném svahu stoupající od pobřeží. K pláži se od hotelu sestupuje cca po 50 schodech, z restaurace cca po 30 schodech nebo po cestě kolem hotelu. Pro pohodlí klientů hotel nabízí elektrické vozíky k přepravě na pláž (za poplatek, zdarma pro klienty s omezenou pohyblivostí a děti do tří let).

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi (snídaně v době od 07:30 do 10:30 h, obědy v době od 12:30 do 14:30 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h) formou bufetu v hlavní hotelové restauraci s terasou, odpolední občerstvení (hamburgery, pizza) v době od 12:00 do 15:30 h v baru u bazénu, odpolední občerstvení (káva, čaj a zákusky) v lobby baru v době od 16:00 do 17:00 h, jedenkrát za pobyt večeře v pivnici Petlite (místa nutno předem objednat), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru od 10:00 do 23:00 h. Nealkoholické nápoje, káva, čaj a pivo k dispozici i v baru u bazénu na pláži v době od 10:00 do 17:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje s balkonem s výhledem do letoviska a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a chladničkou. Možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo). Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě do 2 let nebo dva dospělí a jedno dítě do 13 let a jedno dítě do 2 let. V hotelu jsou k dispozici i pokoje s výhledem na moře (za příplatek).

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace s terasou, pivnice Petlite (není součástí programu all inclusive), lobby bar, snack bar u bazénu na pláži (je součástí programu all inclusive), venkovní bazén s dětskou částí přímo na pláži, dětský klub v češtině, české animační programy pro děti a dospělé.
Zdarma: Wi-Fi u recepce a v lobby baru, jeden slunečník a dvě lehátka (na pokoj) u bazénu, stolní tenis, šipky, vstup na diskotéku Privilege Club.
Za poplatek: trezor v recepci, prádelna.

Název

Morsko Oko Garden CK Club

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Morsko Oko Garden ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 828 860
dnes 8–19 h

Hodnocení

24. nejlepší hotel v destinaci Zlaté písky

3/ 5 15 recenzí

Zdenek červenec 2021 Zdenek Křovina. Hnus vyhozené peníze Rusové Rumuni Bulhaři špína bordel neochota nic nefunguje cestovka podává klamavou reklamu na pokojích plísen... celá recenze

Julina červenec 2021 Už nikdy více!. Absolutní hrůza. Hotel neodpovídá vůbec 4* max 2* a teď v covidové době hotel zralý na zavření.... celá recenze

Zdeněk červenec 2019 Nedoporučuji!!!. Hotel v žádném případě neodpovídá 4*, max. 2 !! V nejbližším okolí tohoto hotelu se nacházejí hotely, které jsou také 4* a ve srov... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací