Hotel Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali

  Indonésie, Bali, Jimbaran

MOVENPICK RESORT & SPA JIMBARAN BALI

    Indonésie, Bali, Jimbaran
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Ponořte se do života na ostrově, pulzující kulinářské scény a balijského wellness v Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali, 5hvězdičkovém rodinném resortu méně než 5 minut chůze od pláže Jimbaran. Odpočiňte si u bazénu s houpacími sítěmi nebo si odpočiňte při masáži v tradičním Arkipela Spa & Wellness.
Resort byl otevřen v roce 2017, je vzdálen 8 km od mezinárodního letiště v Denpasaru, cca 5 minuty chůze od pláže a 10 minut od centra Jimbaranu. V hotelu je několik typů ubytování, všechny pokoje však nabízejí moderní balijské vybavení v moderním prostředí. Pokoje typu Classic Garden View o rozloze 38m2 nabízejí pohodlné postele velikosti King nebo Twin, které Vám zajistí skvělý noční spánek. Pokoje jsou klimatizované s koupelnou, toaletními potřebami, fénem, koutkem na přípravu kávy a čaje, žehlícím prknem a žehličkou, je zde budík, balená voda, telefon s přímou volbou a Wi-Fi připojení. V areálu hotelu se nachází wellness centrum, fitness centrum, čtyři venkovní bazény a recepce s nepřetržitým provozem. Restaurace Anarasa je otevřena celý den a stravování ke snídani je formou bufetu, obědy a večeře jsou á la carte. Mövenpick café nabízí výběr čajů a kávy, zákusků nebo zmrzliny Hosté si mohou také užít Arkipela Spa, které nabízí řadu lázeňských procedur a zážitků, nebo se pokochat krásnou scenérií pozorováním západu slunce na pláži Jimbaran Muaya, kam se dostanete po chodnících za pouhé 3 minuty. Hotel také zajišťuje vyjížďku na pláž buginou.

POKOJE:

Maximální obsazenost na pokoji jsou 3 osoby s přistýlkou. Velikost postele King – 200 x 200, velikost postele Twin je 200 x 120, skládací přistýlka-rollaway bed je 200 x 90. V pokojích Family Duplex a Family Duplex Pool view pro 3.osobu se jedná o pohovku velikosti 200 x 140. Hotel má 45 sad propojených pokojů typu Classic a Classic Pool (vždy 1 king + 1 twin pokoj jako komplet). Anebo 4 sady Premium suite s Classic Pool View. Hotel má 1 bezbariérový pokoj.
BENEFITY: Osvěžující welcome drink a studený ručník při příjezdu a denně zdarma 4 láhve minerální vody na pokoji. Pro pokoje typu Family Duplex a Family Pool Duplex další benefity - bezplatná denní čokoládová "hodina" pro děti, Internet Wi-Fi zdarma v celém resortu, bezplatná plážová sada (1 plážová podložka, 1 slunečník, 1 plážový ručník) k dispozici u bazénu
Položky se mohou změnit. DALŠÍ VÝHODY PRO DĚTI BĚHEM POBYTU: bezplatné denní 3hodinové vstupy do dětského klubu Meera pro 1 dítě do 12 let. Doplatek se vztahuje na dítě ve věku 0-3 let a dítě musí být doprovázeno oprávněným rodičem/opatrovníkem nebo chůvou (učtuje se další poplatek). Služba hlídání dětí je podmíněna předchozí rezervací.
VÝHODY PRO NOVOMANŽELE NA SVATEBNÍ CESTĚ:
Při pobytu na minimálně 3 noci obdržíte na pokoji překvapenou líbánkovou výzdobu a vybavení (ovoce, dort, čokoláda) při příjezdu. Výhody pro líbánky se mohou změnit bez předchozího upozornění a dle dostupnosti. Datum svatby je vyžadováno při rezervaci. Výhody jsou platné maximálně 1 rok po uvedeném datu svatby.

Základní cena zahrnuje

  • letecká doprava - trasa: PRG-DOH-DPS

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: MOVENPICK RESORT & SPA JIMBARAN BALI *****
Lokalita dle pořadatele: Bali, Bali
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 492 362
dnes 8–19 h

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací

Nezávazná objednávka

MOVENPICK RESORT & SPA JIMBARAN BALI
    Indonésie, Bali, Jimbaran

Cena
53 730 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 492 362

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
53 729,67 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
2 850 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 740 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 15 dní
0
2 190 Kč