Hotel Boomerang

  Bulharsko, Slunečné pobřeží

3/5

HOTEL MPM BOOMERANG

    Bulharsko, Slunečné pobřeží
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel MPM Boomerang vítá turisty všech věkových kategorií. Stojí v samém srdci bulharského letoviska Slunečné Pobřeží ležícího na břehu Černého moře, pouhých 350 m od pláže. Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdálené cca 30 km od hotelu.

Vybavení Hotelu

Příjemný hotel Boomerang byl postaven v roce 2007 a disponuje 125 pokoji. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, internetové Wi-Fi připojení v lobby a u bazénu zdarma, směnárnu, trezory (za poplatek), hlavní restauraci s terasou, venkovní bazén s oddělenou části pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, fitness, salón krásy (za poplatek), minimarket.

Vybavení pokoje

Klientům jsou k dispozici standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastím sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, telefonem, TV, miniledničkou a balkonem. Na vyžádání je možný rodinný pokoj (za poplatek).

Pláž & plážový servis

Krásná, písečná pláž je vzdálena od hotelu pouhých 350 m. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici za poplatek. Doporučujeme využít pestrou nabídku motorizovaných a nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek).

Stravování

LIGHT ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Boomerang ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 472 841
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 3 recenzí

michal a lenka červenec 2017 Boomerang. ze strany ck vše ok let i cestovani a delegatka super... celá recenze

Josef Páv červenec 2017 Hodnocení zájezdu, hotel po všech stránkách nám vyhovoval. Hotel po stránce stravování a ubytování splnil naše očekávání Informace o hotelu a okolí byly velice nepřesné (vzdálenost k moři... celá recenze

Franta. srpen 2016 Hotel Boomerang. Hotel předčil naše očekávání. Velmi ochotný personál, čisto. Ubytování odpovídá kategorii hotelu.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací