Hotel Mwezi Boutique Resort Zanzibar

  Tanzanie, Zanzibar, Jambiani

MWEZI BOUTIQUE RESORT

    Tanzanie, Zanzibar, Jambiani
Tento hotel není aktuálně v nabídce

POLOHA: Příjemný boutique resort postavený s důrazem na udržitelné materiály se nachází v nevelkém letovisku Jambiani na jihovýchodě Zanzibaru. Od hlavního města je vzdálený 41km a z letiště je to necelá hodina jízdy. Hotel nabízí velmi přátelskou atmosféru a jedinečnost. Resort dostal jméno Mwezi, ve svahilštině měsíc, na oslavu symbolu transformace a života. Měsíc je symbolem všeho co je rytmické s cyklické, měsíc skrz jeho fáze ovlivňuje biologické rytmy živých tvorů a celé přírody. Jeho vliv je ještě viditelnější v delikátním ekosystému, která je složitý, ale naštěstí stále nedotčený jako ten na Zanzibaru. Denní i hodinové změna barvy moře je jedním z účinků měsíce a sleduje prohyb přílivu.

UBYTOVÁNÍ: Ubytování resort nabízí v bungalovech umístěných přímo na pláži s výhledem na oceán. Všechny bungalovy jsou uspořádány ve dvou řadách, tak aby si navzájem nebránily ve výhledu na Indický oceán. Každý z nich má svůj vlastní vchod a velkou terasu, kde si můžete vychutnat mořský vánek. Každý bungalov je ponořen do písku, stejně jako mušle. Bungalovy typu Fulmoon a Moon mají také obývací pokoj s velkou pohovkou. Bungalov typu beach je malý plážový dům s kuchyňským koutem a také nabízí výhled na oceán. Bungalovy, každý z nich jedinečný a odlišný od ostatních, jsou zařízeny v exkluzivním způsobem: a co najdete uvnitř není běžné.

VYBAVENÍ HOTELU: recepce, restaurace, venkovní bazén, půjčovna aut, Wi-Fi připojení. Krásný obchůdek se suvenýry, nábytkem, oblečením a místními produkty, vše vyrobeno místními neziskovými organizacemi na podporu místní komunity.

SPORT A ZÁBAVA: venkovní ´nekonečný ´bazén, pláž u hotelu, půjčovna aut, nabídka výletů, šnorchlování, rybaření. Hotel pořádá tradiční výlety na objevování krás ostrova a také výlety do vesnice Jambiani, která je ušetřena masivního turismu. Zde můžete zažít ještě opravdovou Afriku skrze místní obyvatelé a jejich zvyky. Hotel také organizuje kurzy vaření tradičních svahilských pokrmů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mwezi Boutique Resort Zanzibar ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 832 824
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-mwezi-boutique-resort-zanzibar-tanzanie-z1832824/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tanzanie

Tropický africký ráj Tanzanie má velkou výhodu, že sem můžete cestovat v jakoukoliv dobu během roku a vždy to bude za teplem a tropickým počasím. Pokud by se ale dalo během roku ještě rozlišit, kdy je nejvhodnější doba pro návštěvu exotické Tanzanie, tak pro cestu do severní Tanzanie a na ostrovy je ideální období od července do října a od prosince do března. Pro jižní Tanzanii je to červen a pro západní květen až říjen. Tanzanie vznikla sloučením dvou původně nezávislých států Tanganiky, ležící u stejnojmenného jezera, a Zanzibaru. Země na východě Afriky u Indického oceánu těží zejména ze dvou oblastí cestovního ruchu. Tou první jsou početné přírodní rezervace, nejznámější národní parky na světě a majestátní hory v čele se známým Kilimandžárem. Druhou oblastí je nádherné pobřeží Indického oceánu a ostrov Zanzibar s jedněmi z nejkrásnějších pláží na světě.

Tanzanie - více informací