Narges Hotel

  Řecko, Paros, Aliki

4/5

Narges hotel

    Řecko, Paros, Aliki
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Přehled

Ubytování v kvalitním 4* hotelu s výhodnou polopenzí bufetem. Klidné místo pro opravdovou relaxaci a odpočinek. Nejbližší pláž 80m. Pláže Golden Beach s řadou vodních sportů, škol surfování, potápění a kitingu. Tradiční rodinná atmosféra a pohostinost hotelu. Minimální transferová vzdálenost z letiště bez trajektů (5 km).

Stručná poloha

Letovisko Aliki vzdálené 12 km od hlavního města 5 km od letiště Hotel v klidné části 80 m od písečné pláže Zastávka lokálního autobusu 150 m Nejbližší ostrovy Antiparos, Naxos, Mykonos Rozmanitý ostrov s desítkami nádherných pláží a historických míst.

Poloha

4* hotel postavený v tradičním kykládském modrobílém stylu najdete na jihu ostrova Paros v letovisku Aliki asi 12 km od hlavního města, 5 km od letiště a k nejbližší písečné pláži s pozvolným vstupem je to pouhých 80 m. Hotel leží v klidné části stranou rušné silnice na poměrně velkém pozemku s množstvím olivovníků, palem a řadou státe kvetoucích rostlin. V okolí najdete mnoho krásných a nepřelidněných pláží a u pláží Golden Beach řadu surfařských a potápěčských bází včetně kitingu. V letovisku je několik malebných taveren, rybích restaurací, minimarket i zástávka lokálního autobusu, se kterým se dostanete pohodlně po celém ostrově. Letiště charterových letů je přímo na ostrově Paros, odkud se dostanete k hotelu během pár minut. Nezapomeňte ani na návětěvu nedalekého otrova Antiparos či celodenní výlet na ostrov Mykonos, Naxos či jiný malebný ostrůvek Kykládského souostroví.

Vybavení hotelu

Udržovaný 4* rodinný hotel leží v zahradě nedaleko moře. U hotelu najdete parkoviště, malou vstupní halu s recepcí 24/7, hlavní a a la carte restauraci s výbornou středomořskou kuchyní a bar. Hotel nabízí ubytování ve třílůžkových pokojích, větších Junior suitách, ve dvoupokojových suitách až pro 4 osoby a v pokojích pro novomanžele. Na zahradě je klientům k dispozici chili pool bar s krytou terasou a příjemným posezením nejen večer i větší sladkovodní bazén se sluneční terasou. Jde o komplex několika jednopatrových budov. Vše je čisté a brzo si uvědomíte všude přítomnou rodinnou pohostinnost. Wi-fi internet je v celém areálu hotelu zdarma stejně jako klimatizace a trezor. Najdete zde i malou posilovnu, stolní tenis a kulečník. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu zdarma a na pláži za poplatek stejně jako středisko vodních sportů. Hotel nabízí službu prádelny, hlídání dětí, pronájem aut, motorek i kol. Zajištujeme lekce potápění, surfování, kitingu nebo Vám jen rádi doporučíme tipy na výlety či treking po okolí. Rozhodně doporučujeme si na nějaký den půjčit auto či motorku a navštívit třeba nádherné městečko Naoussa, Parikii či jednu z desítek úžasných pláží na ostrově. Malá zvížata jsou v hotelu dovolena.

Vybavení pokoje

ubytování je zajištěno v příjemných pokojích s možností přistýlky ve formě pevného lůžka, které mají příslušenství s vanou, mini ledničku, varnou konvici na přípravu čaje či kávy, žehlící prkno, individuální klimatizaci, telefon, SAT-TV, Wi-fi internet, trezor a balkon/terasu. Podlaha je krytá mramorovou dlažbou. Pokoje se liší především barevným provedením, velikostí a umístěním v areálu hotelu. Rádi nabídneme také ubytování v suitách.

Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky

Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky s vlastním příslušenstvím s vanou, mini ledničku, varnou konvici na přípravu čaje či kávy, žehlící prkno, individuální klimatizaci, telefon, SAT-TV, Wi-fi internet, trezor a balkon/terasu. Podlaha je krytá mramorovou dlažbou. Pokoje se liší především barevným provedením, velikostí a umístěním v areálu hotelu.

Stravování

Bohatá bufetová polopenze s orientací na středomořskou kuchyni. Možnost snídaně na pokoji či room service. V nízké sezóně a při menším počtu klientů na hotelu si hotel vyhrazuje právo na kvalitní servírovanou stravu.

Názor CK

Příjemný rodinný hotel nedaleko krásné zátoky a písečné pláže s průzračnou vodou. Hotel je v klidné části městečka stranou nočního života. Pobyt zde ocení všichni klienti, co sice hledají klid a odpočinek během své dovolené, ale v pěší vzálenosti od dobrých taveren, barů a večerní zábavy. Nesmíte vynechat návštěvu nezapomenutelné Naoussy a to i ve večerních hodinách. Rádi připravíme kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

Základní cena zahrnuje

ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.

Základní cena nezahrnuje

Letecká doprava

případné navýšení palivového příplatku.

pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Narges hotel ***+
Lokalita dle pořadatele: Paros, Aliki
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Narges Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 665 961
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Paros

4/ 5 1 recenzí

Marcela Kopecká září 2019 Recenze zájezdu na Narges. Destinace Alyki mimo hlavní turistický ruch s příjemnou řeckou atmosférou. Hezká přírodní pláž. Tichý hotel se vstřícným a usměvav... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://last-minute.zajezdy.cz/dovolena-narges-hotel-paros-recko-z2665961/1775868228/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Narges hotel
    Řecko, Paros, Aliki

Cena
36 420 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 665 961

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
36 420 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
8 200 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč