Nevsky Express Hotel

  Rusko, Severozápadní federální okruh, Petrohrad

NEVSKY EXPRESS

    Rusko, Severozápadní federální okruh, Petrohrad
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

3* hotel ze sítě Nevsky zaručující pohodlné a kvalitní ubytování v centru města. Je umístěný přímo na Nevsky Prospekt, nedaleko náměstí Vosstaniya.

Ubytování

nekuřácké pokoje (TV, fén, trezor, Wi-Fi, rychlovarná konvice)

Vybavení a služby

Pokojový servis, Wi-Fi, trezor, parkoviště, bar, klimatizace, úschova zavazadel, 24hodinová recepce.

Popis

Petrohrad a Leningrad právem nazývaný Benátkami severu díky 42 ostrovům, 65 řekám a 420 mostům. Založil jej car Petr Veliký v ústí Něvy jako malou pevnost roku 1703, současná přístavní metropole má 5 milionů obyvatel a rozkládá se na ploše 620 km2. Město je dílem ruských a evropských architektů, tvůrců světoznámých památek - Zimní Palác, Ermitáž, katedrála Sv. Izáka, další paláce a náměstí, v okolí pak Petrodvorec, Pavlovsk, Puškin, Repino. Jedinečnou atmosféru mají červnové 'Bílé noci', podobný přírodní úkaz jako na jižní Aljašce nebo Grónsku. Proměna metropole oproti minulosti je úžasná. K tomuto ubytování Vám rádi vyřídíme zvací dopis, který je nutný pro vyřízení víza pro pobyt v Rusku, a to za poplatek 700 Kč/osoba.

Program

Individuální od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer ? Transfer z/na letiště - auto až pro 3 osoby Jízdenky ? Vyhlídkový autobus - jízdenka na 1 nebo 2 dny, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích. Výlety ? Prohlídka města a Katedrála Sv. Izáka – 4 h. Soukromá prohlídka s místním průvodcem, denně kromě pondělí. Min. 2 osoby. ? Ermitáž – 4 h. Soukromá prohlídka s místním průvodcem, denně kromě pondělí. Min. 2 osoby.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Nevsky Express Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 640 522
dnes 8–19 h

Lokalita