New Hotel Vieux-port

Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Marseille

New Hotel Vieux-Port

    Francie, Azurové pobřeží, Francouzská riviéra, Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Marseille
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Velmi pěkný a designový hotel Newhotel Vieux-Port se nachází v centru Marseille mezi starým přístavem a ulicí La Canebiere.

Vzdálenosti

Hotel se nachází 300 metrů od tramvajové zastávky Belsunce Alcazar, 160 metrů od stanice metra Vieux-Port Hotel de Ville a 10 minut pěšky od známé čtvrti Panier.

Vybavení a služby

Každé z hotelových pater je zařízené v jiném duchu a pokoje mají vlastní koupelnu, psací stůl, chladničku, klimatizaci, TV a Wi-Fi.

Stravování

Snídaně

Doprava

Letecky

565 656 610 Číslo zájezdu: 967 753
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací