NJV Athens Plaza Hotel

  Řecko, Attika, Atény

Hotel NJV Athens Plaza

    Řecko, Attika, Atény
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Místo

Má perfektní polohu v centru Atén a je skvělou základnou pro objevování starobylého města. Jste doslova pár kroků od náměstí Syntagma a historické čtvrti Plaka a delší procházkou se snadno dostanete na Akropoli. Součástí hotelu je restaurace, bar a kavárna, které okouzlí moderními a stylovými interiéry. Po dni plném oblíbených prázdninových atrakcí si odpočiňte v pohodlných a funkčně zařízených pokojích. Hosté si toto místo chválí také pro přátelský a ochotný personál, který vynakládá veškeré úsilí, aby byl váš pobyt v tomto hotelu nezapomenutelný!

Výhody nabídky
  • v centru Atén
  • pohodlné pokoje
  • moderní a stylový interiér
  • přátelský a ochotný personál
Umístění

v centru ATÉN, cca. 100 m od náměstí Syntagma, cca. 240 m od nákupní ulice Ermou, cca. 330 m od nákupního centra Attica, cca. 650 m od historické čtvrti Plaka , cca. 800 m od Hadriánova oblouku, cca. 850 m od chrámu Dia Olympského, cca. 1 km od trhu Varvakeios Agora, cca. 1,5 km od Akropole, cca. 2 km od Národního archeologického muzea, cca. 12 km od přístavu Pireus; Cca. 33 km od letiště v Aténách; autobusová zastávka cca. 70 m od hotelu; Stanice metra Syntgama cca. 140 m od hotelu.

Pláž

Kalamaki, veřejná, písčitá a oblázková, pozvolný vstup do moře, cca. 9 km od hotelu, přístup MHD, slunečníky a lehátka za poplatek; Glyfada, veřejná, písek a oblázky, pozvolný vstup do moře, cca. 14 km od hotelu, přístup MHD, slunečníky a lehátka za poplatek.

Hotel

pětihvězdičkový, moderní, postavený v roce 1980, renovovaný v roce 2017, 180 pokojů, 1 budova, 10 pater, výtah, prostorná vstupní hala, 24hodinová recepce, restaurace Parliament - jídla na bufet, středomořská kuchyně, bar, kavárna; konferenční centrum (3 místnosti) pro max. 350 lidí; bezplatný bezdrátový internet; příplatky: prádelna, hlídání dětí (na vyžádání), externí nabídka: půjčovna aut; akceptované kreditní karty: MasterCard, Visa, American Express.

Pokoje

klasický: 2 osoby, cca. 17 m 2 , klimatizace, koupelna (vana nebo sprcha, WC; kosmetika, župany a pantofle), bezdrátový internet, TV se satelitním příjmem, telefon, kávovar, set na přípravu kávy/čaje; za příplatek: trezor, minibar (dle spotřeby); deluxe: 2 osoby (možnost 1 přistýlky), cca. 22 m 2 , klasické zařízení pokoje; nadstandardní pokoj za příplatek.

Rekreace

za poplatek: Masážní místnost 205 lázeňské centrum: masáže, ošetření obličeje a těla; externí nabídka (za poplatek): fitness centrum Holmes Place (cca 120 m od hotelu).

Popis

Výdejní hodiny uvedené v nabídce a fungování jednotlivých prvků hotelové infrastruktury mohou podléhat mírným změnám v důsledku sezónnosti, povětrnostních podmínek, požadavků hostů nebo vyšší moci mimo kontrolu hoteliéra .

* Informace o oficiální kategorizaci hotelu naleznete v popisu prezentovaných zařízení (sekce 'Hotel') a je v souladu s kategorizací používanou v dané zemi. Každá země používá svá vlastní kritéria pro udělení konkrétní kategorie. Kategorizace hotelu uvedená na webových stránkách a v cestovních dokladech je naším subjektivním hodnocením hotelového standardu. Polovina hvězdičky znamená, že kategorie je příliš vysoká nebo příliš nízká ve srovnání s oficiální kategorií.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel NJV Athens Plaza *****
Lokalita dle pořadatele: Atény, Athény
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

NJV Athens Plaza Hotel *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 504
dnes 8–19 h

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel NJV Athens Plaza
    Řecko, Attika, Atény

Cena
47 489 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 491 504

Zájezd

dospělá osoba
2
47 489 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč