Hotel Novotel Saigon Centre

  Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Ho Či Minovo město (Saigon)

Novotel Saigon Centre

    Vietnam, Ho Chi Minh
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel hostům nabízí celkem 247 pokojů. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. Je zde hotelový sejf. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna a bar. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je k dispozici sejf a pracovní stůl a za poplatek minibar. Hosté mohou použít mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na terase. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio, spa, sauna, parní lázeň a masáže.

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 008 197
dnes 8–19 h

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací