Nympha Hotel Riviera Holiday Club

  Bulharsko, Zlaté písky

Nympha

    Bulharsko, Zlaté písky
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Hotel Nympha je součástí komplexu Riviera Holiday Club. Tento originální komplex se nachází v jižní části letoviska Zlaté Písky uprostřed příjemného zalesněného parku a zároveň v bezprostřední blízkosti písčité pláže. Hotel Nympha nabízí svým klientům ubytování rodinného typu blízko pláže a krásnou zahradu. Ideální místo pro strávení bezstarostné dovolené.

GPS

43.277865,28.043004

Pláž

Široká písčitá pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující do moře se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Slunečník a dvě lehátka na pláži (na pokoj) ZDARMA.

Vzdálenost od pláže (cca)

na pláži

Vzdálenost od pláže (m)

0

Poloha

Nachází se v severní části hotelového komplexu, cca 500 m od centra letoviska Zlaté Písky a v bezprostřední blízkosti pláže.

Štítky

Na pláži || Plážový servis zdarma || All inclusive || Komfortní ubytování || Krásná zahrada || Široké spektrum služeb

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:00 h, večeře v době od 18:30 do 21:00 h), občerstvení v lobby baru (od 11:00 do 16:30 h - sendviče, hot dog, zmrzlina, od 15:00 do 17:00 h - zákusky, ovoce), třikrát týdně tematické večeře, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje s balkonem s výhledem na mořskou stranu a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma) a chladničkou. Možnost jedné přistýlky (jen pro dítě do 12 let).

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace s terasou, lobby bar, venkovní minerální bazén, dětský minerální bazén (u hotelu Lotos), krytý termální bazén (v hotelu Riviera Beach), dětské hřiště, dětský klub pro děti od 4 do 12 let, mezinárodní animační programy (v hotelu Riviera Beach), večerní program šestkrát týdně, dětské diskotéky.
Zdarma: Wi-Fi u recepce a lobby baru, slunečník a dvě lehátka u bazénu (na pokoj), fitness (u hotelu Riviera Beach), šipky, stolní tenis (v hotelu Riviera Beach), boccia, zumba, jóga, aerobik, vodní gymnastika, vodní pólo, plážový volejbal.
Za poplatek: internetový kout, tenisový kurt, prádelna, SPA centrum, kadeřnictví a parkoviště.
Sport a zábava v komplexu:
Zdarma: fitness, zumba, jóga, stolní tenis, šipky, aerobik, vodní gymnastika, vodní pólo, boccia, plážový volejbal, mezinárodní animační programy pro děti a dospělé, večerní programy šestkrát týdně, dětské diskotéky, dětský klub pro děti od 4 do 12 let.
Za poplatek: deset restaurací, tři tenisové kurty (zapůjčení tenisových raket a míčků za poplatek), SPA centra (masáže, pára, kadeřnictví, salon krásy), balneologické centrum s léčivým bahnem, centrum vodních sportů.

Název

Nympha

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Nympha Hotel Riviera Holiday Club ***
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 295 676
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-nympha-zlate-pisky-bulharsko-z2295676/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací