Oasis Hotel

  Řecko, Kréta, Skaleta

Oasis

    Řecko, Kréta, Rethymnon
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Poloha: Pláž je jen 350 m od hotelu u silnice. Restaurace a bary jsou v bezprostřední blízkosti. Centrum Rethymna je vzdálené asi 12 km autobusem. Doba transferu z letiště Chania je asi 75 až 120 minut, z Heraklionu asi 80 až 130 minut.

Vybavení: Hotel se skládá z hlavní budovy a přilehlé budovy a má 31 pokojů, stejně jako jedno patro. V interiéru se nachází lobby, recepce, trezor, lobby bar a bar, stejně jako Wi-Fi (ve společných prostorách). K dispozici je také TV místnost se satelitní TV a plochou obrazovkou. K vybavení patří restaurace s terasou. V hlavní restauraci si hosté mohou vychutnat sami formou bufetu. Součástí bazénu je bazén. Venkovní areál má terasu. Kromě toho mohou hosté relaxovat v hotelové zahradě. Hoteloví hosté mohou využít lehátka a slunečníky u bazénu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici na pláži za poplatek.

Ubytování: Dvoulůžkový pokoj (A1-3B): s vlastním sociálním zařízením s vanou nebo sprchovým koutem, WC, TV se satelitním příjmem, Minkühlschrank, trezorem, vysoušečem vlasů. Klimatizace za poplatek (včetně all inclusive). Balkon a výhled na moře.

Jídlo a pití: Snídaně , polopenze nebo all inclusive . Všechna jídla se podávají formou bufetu. Na oběd a večeři se u stolu podává hlavní jídlo.

All Inclusive: Nealkoholické a místní alkoholické nápoje od 10 do 22 hodin. Občerstvení od 12:00 do 16:00. Káva a čaj od 16:00 do 18:00.

Info: Kategorie zemí: 3 hvězdy

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Oasis Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Der Strand ist nur ca. 350 m durch eine Straße getrennt vom Hotel entfernt. Restaurants und Bars befinden sich in unmittelbarer Umgebung. Das Zentrum von Rethymnon ist in ca. 12 km Entfernung mit dem öffentlichen Bus erreichbar. Die Transferzeit beträgt vom Flughafen Chania ca. 75 bis 120 Minuten, von Heraklion ca. 80 bis 130 Minuten.




Ausstattung: Das aus Haupt- und Nebengebäude bestehende Hotel verfügt über 31 Zimmer sowie eine Etage. Der Innenbereich umfasst Lobby, eine Rezeption, Safe, Lobbybar und eine Bar sowie WLAN (in öffentlichen Bereichen). Zur Verfügung steht weiterhin eine TV-Lounge mit Sat-TV und Flat Screen. Zu den Einrichtungen zählt zudem ein Restaurant mit Terrasse. Im Hauptrestaurant können sich die Gäste am Buffet bedienen. Die Poollandschaft umfasst einen Pool. Die Außenanlage verfügt über eine Terrasse. Darüber hinaus können die Gäste in der hoteleigenen Gartenanlage entspannen. Hotelgästen stehen am Pool Sonnenliegen und Sonnenschirme zur Verfügung. Am Strand sind Sonnenliegen und Sonnenschirme gegen Gebühr verfügbar.




Unterbringung: Doppelzimmer (A1-3B): mit Bad mit Badwanne oder Dusche, WC, SAT-TV, Minkühlschrank, Mietsafe, Föhn. Klimaanlage gegen Gebühr (für All Inclusive Gäse inklusive). Balkon und Meerblick.




Essen & Trinken: Frühstück, Halbpension oder All Inclusive. Zu allen Mahlzeiten bedienen Sie sich am Buffet. Beim Mittag- und Abendessen wird zusätzlich ein Hauptgericht am Tisch serviert.




All Inclusive: Nichtalkoholische und lokale alkoholische Getränke von 10.00 bis 22.00 Uhr. Snacks von 12.00 Uhr bis 16.00 Uhr. Kaffee und ttee von 16.00 bis 18.00 Uhr.




Info: Landeskategorie: 3 Sterne

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 362 651
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-oasis-kreta-recko-z1362651/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací