Hotel The Oberoi Beach Resort Mauricius

  Mauricius, Severní pobřeží, Balaclava

5/5

THE OBEROI BEACH RESORT MAURITIUS

    Mauricius, Severní pobřeží, Balaclava, Pointe aux Piments
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha:

Oberoi Beach Resort je jeden z nejlepších hotelů na Mauriciu; přímo na nedotčené bílé pláži Turtle Bay, přírodního mořského parku. Rozkládá se na 80 937 metrech čtverečních v bujných subtropických zahradách a nabízí výhledy na úchvatné západy slunce a noční oblohu plnou hvězd. Nádherné ubytování s tradičními doškovými střechami. Jedinečné restaurace, které podávají autentickou kreolskou a mezinárodní kuchyni. A program Touching Senses s každodenními kulturními a všímavými aktivitami. Vše doplněno vřelou a intuitivní pohostinností v našem pětihvězdičkovém hotelu na Mauriciu.

Ubytování:

Všechny vily a pavilony mají tradiční doškové střechy, dechberoucí výhledy a zapuštěné mramorové koupelny s výhledem do soukromé zahrady. Pokoje typu Luxury Pavilons – jsou Pokoje s vysokými stropy, velkými okny a dostatkem přirozeného světla zahrnují ložnici s doškovou střechou a pohodlný obývací prostor. Soukromá terasa nabízí nádherný výhled na Indický oceán; zařízeno lehátky, stolem a židlemi pro vaše pohodlí.
Pohled na zahradu a oceán z terasy, typ postele King size, celková velikost pokoje 70 metrů čtverečních. Pokoje jsou klimatizované, k dispozici je polštářové menu, zatemňovací rolety, stroj na espresso, mini bar, elektronická bezpečnostní schránka, Wi-Fi připojení zdarma, 42" LED televize, 24hodinový Netflix, satelitní TV, multidiskový přehrávač, koupelna s Vysokotlakou sprchou s více nastaveními, zapuštěná, mramorová vana s ruční sprchou, toaletní potřeby s přírodními přísadami, speciálně namíchané pro hotely Oberoi, fén, 100% bavlněné župany a ručníky.

Vybavení a služby:

recepce k dispozici nonstop, restaurace, bary, turistické informace, směnárna, butik, obchod, služba praní a žehlení prádla, fitness centrum, lázeňské centrum. Večeřet pod hvězdami nebo na skalách na samém okraji oceánu, stolování na pláži či na skalách. Chcete-li skutečně nezapomenutelný kulinářský zážitek, dovolte nám ukázat vám stůl usazený na temných sopečných skalách, které se tyčí z oceánu. Čerstvé mořské plody z grilu, saláty, těstoviny, pizzy a dokonce i vaše osobní úlovky uvařené tak, jak je máte rádi, jsou doplněny zvukem vln narážejících na vaše prsty u nohou. Kreolská, indická a mezinárodní kuchyně k snídani a večeři.
Během dne přirozeně osvětlená a s nádherným výhledem na oceán, v noci má naše luxusní restaurace jiný odstín. Odrazový bazén je osvětlen planoucími pochodněmi a přes oceán lze vidět blikajcí světla Port Louis.

Sport a zábava:

písečná pláž u hotelu, venkovní bazény, lázeňské služby, soukromá loděnice před resortem nabízí projížďky lodí se skleněným dnem, jízdu na mořském kajaku, vodní lyžování, windsurfing, jízdu na šlapadlech a šnorchlování do mořského parku Turtle Bay, vše pod dohledem profesionála. Poskytují také veškeré vybavení a ochranné oblečení.
Lázně Oberoi nabízejí výběr holistických léčebných, relaxačních, omlazovacích a wellness procedur pro mysl, tělo i duši. Dětský klub nabízí vyhřívaný bazén a řadu her a aktivit pro děti od 4 do 12 let pod dohledem týmu dětského klubu Oberoi. Mezi zařízení patří vyhřívaný dětský bazén, krytý stolní fotbal, stolní tenis, Wii, Playstation a deskové hry. Mají také venkovní hřiště s mini bowlingem, skluzavkami, houpačkou a domečkem na stromě. Denní aktivity sahají od krmení hotelových ryb koi až po projížďku lodí se skleněným dnem, šnorchlování a jízdu na banánovém člunu. Nabízí také hlídané návštěvy akvária v Point aux Piments, pozorování hvězd a tetování hennou. Jednou týdně se konají lekce vaření a každý den filmová dopoledne.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Oberoi Beach Resort Mauricius *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 492 419
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Severní pobřeží

5/ 5 1 recenzí

Monika září 2019 Prohlídka Hotelu Oberoi Mauritius. Nádherný a kliedný hotel, z kterého vyloženě čiší "zenový" klid.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací