Hotel Occidental Allegro Papagayo

  Kostarika, Guanacaste, Papagayo Bay

Occidental Papagayo

    Kostarika, Guanacaste, Papagayo Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
VELKÁ ZAHRADA

PŘÍLOHA ... UBYTOVÁNÍ PŘÍMO NA PLAYA BUENA ...

Umístění: Hotel se nachází přímo na pláži Playa Buena na zálivu Papagayo, mírně vyvýšený ve svahu. Doba přechodu z letiště San José: asi 5 hodin (autobus), asi 1 hodina 45 minut (let + auto). Letecký transfer možný (viz část ceny).

Vybavení: Komplex má celkem 163 pokojů. Vybavení zahrnuje lobby, WLAN (za poplatek), bufetovou restauraci, 2 a la carte restaurace (italské a asijské), lobby bar, snack bar a obchod se suvenýry. V dobře udržované zahradě je bazén. Plážové židle, deštníky a osušky jsou v ceně.

Ubytování: Deluxe pokoj (A1-2A) s kávovarem, minibar (plnění každý druhý den), klimatizace, trezor, satelitní TV, telefon, bezdrátový internet (za příplatek), koupelna s vanou nebo sprchou, WC, fén a balkon nebo terasa. Případně je k dispozici pokoj Deluxe Bay View (A1-2B) k mořské straně. Deluxe concierge pokoje (A1-2E) nabízejí ve vašem pokoji láhev vína, kontinentální snídaně na pokoji, 10% sleva na masáže a službu rozjezdu, jinak 2A. Pokoj typu Deluxe Bay View Romance Room (A2D). Hosté pokojů Deluxe Bay View Romance dostanou šampaňské s jahodami, pár masáží v lázních, snídani na pokoji, romantickou večeři, 10% slevu na lázeňskou službu a odjezdovou službu. Pokoje Premium View s výhledem na záliv (A2G) nabízejí vynikající služby formou samostatné registrace a odhlášení, přístup do exkluzivního baru Premium Level s exkluzivními koktejly a pokojovou službou.

Jídlo a pití: All Inclusive.

All Inclusive: Bufet. Ve večerních hodinách je možné také možnost à la carte (rezervace je nutná), občerstvení, místní / mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje ve všech barů.

Zábava: Disco.

Sport / Aktivity: Zahrnuté: Aerobik, Kulečník, Fitness, Kajak, Šnorchlování, Potápění v bazénu, Tenis, Volejbal a Vodní gymnastika. Za poplatek: potápění (místní poskytovatel).

Wellness: za poplatek: masáže.

Informace: Kreditní karty: VISA, Mastercard, Amex; Jazyk služby: angličtina; Kategorie země: 5 hvězdiček.

Buchungshinweis: Rezervace pro hosty do 18 let není možná. Tento hotel může být také rezervován jako kombinační tip . Další informace naleznete na straně 271.

Výhoda úspor:20% sleva na super včasné ptactvo, bezplatné noci, např. 14 = 13 , stejně jako další cenové výhody v konkrétních termínech, viz část ceny.

Cena částečné informace:

Následující informace platí pro zimní sezónu 2017/2018:
# Minimální věk: 18 let.
# Minimální pobyt: 5 nocí 24.12.-01.01.2018 a 4 noci 25.03.-01.04.2018. #Booking note: Vezměte prosím na vědomí, že poslední noc Costa Rican pobyt může být v San José. Více informací naleznete v části o cenách.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Occidental Allegro Papagayo ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Das Hotel ist nur für Erwachsene buchbar!

Weitere Details finden Sie unter 'Hinweise'.




TOLLE GARTEN-

ANLAGE ... DIREKT AN DER PLAYA BUENA GELEGEN ...




Lage: Das Hotel befindet sich an der Playa Buena am Golf von Papagayo, leicht erhöht am Hang. Transferzeit vom Flughafen San José: ca. 5 Stunden (Bus), ca. 1 Stunde 45 Minuten (Flug+Auto). Flugtransfer möglich (siehe Preisteil).




Ausstattung: Die Anlage verfügt über insgesamt 163 Zimmer. Zu den Einrichtungen gehören ein Empfangsbereich, WLAN (gegen Gebühr), ein Buffetrestaurant, 2 A-la-carte-Restaurants (italienisch und asiatisch), eine Lobbybar, eine Snackbar und ein Souvenirshop. In der gepflegten Gartenanlage befindet sich ein Swimmingpool. Liegen, Sonnenschirme und Badetücher sind inklusive.




Unterbringung: Deluxe-Zimmer (A1-2A) mit Kaffeemaschine, Minibar (Auffüllung jeden 2. Tag), Klimaanlage, Safe, SAT-TV, Telefon, WLAN (gegen Gebühr), Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn und Balkon oder Terrasse. Wahlweise auch Deluxe Bay View-Zimmer (A1-2B) zur Meerseite buchbar. Deluxe Concierge-Zimmer (A1E-2E) bieten eine Flasche Wein auf dem Zimmer, kontinentales Frühstück auf dem Zimmer, 10% Ermäßigung auf Massagen und Turn-Down-Service, sonst wie 2A. Deluxe Bay View Romance-Zimmer (A2D) zur Meerseite buchbar. Die Gäste der Deluxe Bay View Romance-Zimmer erhalten Champagner mit Erdbeeren, ein Frühstück auf dem Zimmer, ein romantisches Dinner, 10% Ermäßigung im Spa und Turn-Down-Service. Premium Level Zimmer (A2G) bieten exquisiten Service in Form eines sep. Check-In und Check-Out, Zimmerservice sowie Zugang zur exklusiven Premium Level Bar mit exklusiven Cocktails.




Essen & Trinken: All Inclusive.




All Inclusive: Buffets. Abends auch à la carte möglich (Reservierung erforderlich), Snacks, lokale/internationale alkoholische und alkoholfreie Getränke in allen Bars.




Unterhaltung: Diskothek.




Sport/Aktivitäten: Inklusive: Aerobic, Billard, Fitness, Kajak, Schnorcheln, Tennis und Volleyball. Gegen Gebühr: Tauchen (lokaler Anbieter).




Wellness: Gegen Gebühr: Massagen.




Info: Kreditkarten: VISA, Mastercard, Amex; Servicesprache: Englisch; Landeskategorie: 5 Sterne.




Buchungshinweis: Reservierungen für Gäste unter 18 Jahren nicht möglich.




Sparvorteil: Bis zu 20% Frühbucherrabatt, Gratisnächte, z.B. 14=13 sowie weitere Preisvorteile zu bestimmten Terminen siehe Preisteil.




Preisteilinformationen:

Folgende Informationen sind gültig für die Wintersaison 2018/2019:
#Mindestalter: 18 Jahre.
#Buchungshinweis: Bitte beachten Sie, dass die letzte Nacht des Costa Rica-Aufenthaltes ggf. in San José erfolgen muss. Weitere Informationen siehe Flugseiten im Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 043 030
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-occidental-papagayo-guanacaste-kostarika-z1043030/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kostarika

Kostarika, středoamerická země, je nazývána malým rájem na zemi. Kryštof Kolumbus pojmenoval tuto zemi jako „bohaté pobřeží“, v překladu Costa Rica. Země si své poklady dodnes chrání a je zde vybudován propracovaný systém ochrany přírody. Pokud chcete vidět překrásnou přírodu, mnoho exotických zvířat, pláže s černým i bílým pískem, nenajdete lepší místo. Země má malou rozlohu, ale najdete zde nedotčené pralesy, vodopády, činné sopky, čtyřtisícové hory, jezera a nádherné pláže – rozhodně se zde nebudete nudit. I během pobytu máte možnost vybrat si z široké nabídky výletů do národních parků, procházky deštnými pralesy, potápění, surfování a šnorchlování. Je to bezpečná země, nemá ani armádu. Kostaričané jsou velmi přátelští, rádi se návštěvníkům svou krásnou zemí chlubí, a kamkoliv přijedete, budou se na vás usmívat. Počasí je zde příjemné, nejvhodnější doba pro cesty je od prosince do konce dubna (místní léto). Pobřežní oblasti jsou mnohem teplejší než střed země, průměrné teploty u pobřeží Karibiku jsou kolem 30 ˚C, u Tichomořského pobřeží dosahují teploty 33 ˚C.

Kostarika - více informací