Occidental Playa de Palma Hotel Resort Barceló

  Španělsko, Mallorca, Playa de Palma

5/5

Occidental Playa de Palma (ex Pueblo Park)

    Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Playa de Palma
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

Plážový hotel Occidental Playa de Palma leží asi 200 m od veřejné písečné pláže"Badia Palma". Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek). Město Palma je vzdáleno asi 14 km (Llucmajor asi 16 km). Supermarket najdete ve vzdálenosti cca 400 m. Do nejbližších barů a restaurací se dostanete po cca 250 m. Také nejbližší diskotéka se nachází ve vzdálenosti cca 250 m. Z hotelu se můžete dostat k následujícím turistickým zajímavostem: Palma Aquarium (cca 3 km), Aqualand (cca 5 km) a Catedral Palma (cca 14 km). O Vaši mobilitu se během dovolené postarají stanoviště taxi a autobusová zastávka ve vzdálenosti cca 200 m.

Vybavení hotelu

Tento 4-podlažní hotel má 275 pokojů, které se nacházejí v hlavní budově a v 8 vedlejších budovách. V hotelu se nachází recepce otevřená 24 hodin denně (přihlášení je možné od 14:00 hodin, odhlášení do 12:00 hodin), lobby s barem, 2 výtahy, klimatizace a možnost vyměnit peníze. O blaho hostů se stará restaurace (klimatizovaná) a snack bar. Wi-Fi je hotelovým hostům k dispozici zdarma. Dále má hotel konferenční prostor s celkem 260 sedadly a připojením k internetu. Pohybově omezeným hostům nabízí ubytování bezbariérový výtah a vstup. Služba praní prádla a služba žehlení prádla jsou za poplatek.K venkovnímu vybavení námořnicky zařízeného hotelu patří 2 bazény se sladkou vodou a dětský bazének. Zde jsou k dispozici lehátka a slunečníky (zdarma).Sportovní a volnočasová nabídka: stolní tenis (za poplatek), kulečník (za poplatek) a tenis (za poplatek). Golfové hřiště se nachází 5 km od hotelu. Půjčovna kol a místnost na kola (za poplatek). Nabídka wellness: sauna a hamam zdarma. Masáže za poplatek. Zábava pro dospělé: večerní show. Hlídání dětí: animační program pro děti.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybavené dvěmi samostatnými lůžky, rozkládací pohovkou, dětskou postýlkou (zdarma), kachličkami, kuchyňským koutem, vytápěním (centrálním), balkónem nebo terasou, internetem (zdarma), sejfem (za poplatek) a satelit.TV s pay TV a také centrálně řízenou klimatizací.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Polopenze: včetně snídaně a večeře. Plnopenze Plus zahrnuje: snídaně, obědy a večeře a také nápoje během jídla (limitované). Snídaně, obědy a večeře pouze ve vybraných restauracích. All inclusive Light zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Snídaně, obědy a večeře pouze ve vybraných restauracích. nealkoholické nápoje (08:00 - 23:00 hod.). Dále Občerstvení, vodu, pivo a také víno v určitých hodinách.

Pláž

Hotel se nachází asi 300 metrů od pláže, která má písčitý povrch. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Electra Tours s.r.o., IČ 26120917.
Název hotelu dle pořadatele: Occidental Playa de Palma (ex Pueblo Park) ****
Lokalita dle pořadatele: Mallorca, Playa de Palma
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Occidental Playa de Palma Hotel Resort Barceló ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 280 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 719 781
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 2 recenzí

Skodovec srpen 2019 Mallorca. Krásná dovolená. Hodně německých turistů (hlavně mládež). Otravní prodejci všeho možného na pláži a v ulicích podél pláže. Jinak ... celá recenze

Zuzana M. září 2012 Prohlídka hotelu Barceló Pueblo Park ****. Hotelový komplex, který se skládá z hlavní budovy a apartmánových domků, které jsou rozmístěné v přilehlé zahradě.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací

Nezávazná objednávka

Occidental Playa de Palma (ex Pueblo Park)
    Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Playa de Palma

Cena
40 090 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 719 781

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
40 090 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč