Hotel Ocean Blue & Sand Resort

  Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

Ocean Blue & Sand

    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

5* hotel Ocean Blue & Sand umiestnený na idylickej pláži s bielym pieskom a kryštálovo čistými vodami Vás očarí svojou harmóniou a spektakulárnym okolím. Prakticky vybavené suity, široká škála stravovacích možností, wellness v Despacio Spa, služby a zábavný program pre celú rodinu, týmto všetkým sa môžu hotel Ocean Blue & Sand pochváliť. Pre náročnejších má hotel možnosť prežiť svoju dovolenku v Privilege izbách s privilege službami. Od letiska v Punta Cana je hotel vzdialený 24 km (cca 30 minút jazdy autom).

Vybavenie

24 hodín otvorená recepcia, parkovisko, Wi-Fi pripojenie zdarma, internetový kútik, 4 konferenčné miestnosti, zmenáreň, požičovňa bicyklov a áut, obchody, 2 bazény, vonkajšie jacuzzi, 7 tematických reštaurácií (Restaurant Margarita, Restaurant I Mascerati Di Venezia, Restaurant Route 66, Restaurant El Bodegón, Restaurnat Blue Moon, Sensai Restaurant, Steak House), 2 bufetové reštaurácie (Restaurant El Carey & La Tortuga, Restaurant Villa Marina), Mike´s Coffee, 11 barov, Despacio Spa wellness centrum, fitness centrum, lezecká stena, športové centrum, bowlingová dráha, Mini Club (4-12 rokov), Teen Club (do 17 rokov), Blue Team, divadlo, diskotéka, kasíno, možnosti práčovne, stráženia detí, lekár na telefóne.

Pláž

idylická pláž s bielym pieskom a kryštálovo čistými vodami pri hoteli.

Zábava a šport

denné i večerné animácie pre celú rodinu, Despacio Spa wellness centrum, fitness centrum, lezecká stena, športové centrum, bowlingová dráha, Daisy Club, Teen Club, Blue Team, vodné športy a potápačské centrum (za poplatok), divadlo, Wave Disco, Ocean Tower Casino.

Stravovanie

All inclusive – raňajky, obedy, večere, snacky a dezerty, nápoje nealkoholické a alkoholické.

Vybavenie izieb

708 izieb, moderne a elegantne zariadené izby disponujú spálňou s posteľami typu Double bed alebo Twin bed, gaučom, kúpeľňou s hydromasážnou vaňou, sprchou, hygienickými potrebami, sušičom vlasov. V izbe je k dispozícii klimatizácia, TV, Wi-Fi pripojenie, kávovar, kanvica, minibar, balkón s výhľadom do záhrady.

Poznámka

Typy izieb sú: Junior Suite, Junior Suite Pool View, Deluxe Junior Suite, Privilege Junior Suite, Privilege Honeymoon Junior Suite, Privilege Suite Lune de Miel, Privilege Suite Honeymoon Sea View.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Eso travel Slovakia (ESO Travel, s.r.o.), IČ 35858559.
Název hotelu dle pořadatele: Ocean Blue & Sand *****
Lokalita dle pořadatele: Punta Cana, Playa de Arena Gorda
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ocean Blue & Sand Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 549
dnes 8–19 h

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

Ocean Blue & Sand
    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

Cena
1 661 EUR/os
(41 016 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 549

Zájezd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 209 EUR
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
72,9 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
44,1 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
34,5 EUR