Okko Hotels Lyon Pont Lafayette

  Francie, Rhône-Alpes, Lyon

OKKO HOTELS LYON PONT LAFAYETTE

    Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Francouzské středohoří, Rhône-Alpes, Lyon
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Okko Hotel Lyon Pont Lafayette se nachází v centru Lyonu, 15 minut chůze od náměstí Place Bellecour a může se pochlubit nádherným výhledem na břehy řeky Rhôny.

Vybavení hotelu

Každé ráno se podává snídaně formou bufetu připravená z čerstvých bio potravin. Po celý den si můžete dát občerstvení a večer se podávají malá jídla, které zahrnují místní sýry, uzeniny, polévky a koláče. Na místě je k dispozici také bar.
Hosté mohou využít společný klub lounge, kde si lze dát místní vína a piva a kde jsou k dispozici počítače. Na místě je také obchod prodávající místní produkty.

Vybavení pokoje

Okko Hotel Lyon Pont Lafayette nabízí celkem ubytování v 85 pokojích, které jsou standardně vybavené koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, značkovou kosmetickou Nuxe, postelemi se zdravotními matracemi, měkkými antialergickými polštáři zn.Cocomat, TV s plochou obrazovkou, přístrojem Nespresso pro přípravu kávy, šatnou, trezorem, wifi připojením k internetu.

Stravování

Snídaně formou bufetu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Okko Hotels Lyon Pont Lafayette ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 747 182
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací