Hotel Olivo

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Arco

Hotel Olivo

    Itálie, Italská jezera, Trentino - Alto Adige, Arco, Lago di Garda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Městečko Arco, kde se hotel nachází je bráno za sportovní centrum (ostatně jako celý sever). Arco je výchozím bodem pro všechny bikery (většina tras začíná zde) či horolezce a milovníky ferratů. Pokud Vám nevadí si za jezerem pár minut dojet a hledáte spíš klid, dobrý pocit za ušetřené peníze a přesto velmi kvalitní hotel Olivo je pro Vás dobrou volbou. Nově získal certifikaci “ECO HOTELS“ – tedy hotel, jež se chová kladně k životnímu prostředí.

Vzdálenosti: v centru města, 5km na pláž (Riva), tenis 50m, bazén 100m, veřejný bazén 1km, 50m autobus.
POBYTY LIBOVOLNÉ DÉLKY – min. 3 noci

Stravování

polopenze - POLOPENZE - snídaně formou rozšířeného bufetu, večeře – 3 chody výběrem ze 3menu + salátový bufet, dezerty

Ubytování

hotel *** - Vybavení a služby: recepce do 24 hod., hala, lounge, klimatizované prostory, TV/SAT místnost, výtah, snídaňový sál/restaurace, bar, parkoviště a garáž zdarma. Trezor na recepci zdarma. Hotel prošel roku 2006 velmi zdařilou rekonstrukcí. Možnost zapůjčení kol, úschovna kol, hotel je bezbariérový.
Sauna, turecká lázeň, tropická sprcha -v ceně. Whirpool za poplatek 5€. Wellness lze mít za nevelký poplatek po dohodě s majitelem zcela privátně.
Vybavení pokoje: dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek, koupelna se sprchou, WC, fén, telefon, TV/SAT, trezor, minibar, balkon nebo terasa, klimatizace (od 15.06 do konce srpna), připojení na internet. (za poplatek). Pokoje COMFORT za příplatek s možností přistýlek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Olivo ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 307 134
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-olivo-italska-jezera-italie-z1307134/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací