Hotel Santon

  Česko, Jihomoravský kraj, Brno

3/5

OREA RESORT SANTON

    Česko, Brněnsko, České přehrady, Jihomoravský kraj, Moravský kras, Brněnská přehrada, Brno
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

moravská metropole Brno nabízí svým hostům mnoho kulturních a historických památek např. katedrálu sv. Petra a Pavla, Zelný trh, Kapucínskou hrobku, Starou a Novou radnici, hrad Špilberk. V okolí lze navštívit řadu hradů a zámků, jedinečné jeskyně Moravského krasu, bojiště u Slavkova a to vše v dosahu půldenního až jednodenního výletu. Zrekonstruovaný hotel se nachází v krásném přírodním prostředí areálu Brněnské přehrady pouhých 20 minut jízdy do centra města. Zastávka tramvaje se nachází 400 m od hotelu.

Koupání

Krytý hotelový bazén (12 x 4 m), mělký osvěžovací bazén na terase hotelu. Brněnská přehrada - 100 m od hotelu (vstup do vody různý - tráva, písek, kameny, mola).

Vybavení

restaurace, denní bar, terasa s výhledem na přehradu a mělkým osvěžovacím bazénem, wellness centrum (bazén, whirlpool, sauny, parní lázeň, možnost masáží), fitness, víceúčelové hřiště (tenisový kurt), nehlídané parkoviště.

Služby

Ubytování se snídaní nebo polopenze (dle zvoleného termínu).

Speciální nabídka

Jednorázový vstup do hotelového wellness s bazénem 2 hod/den ZDARMA (bazén, whirlpool, sauny a parní lázně). Parkování na hotelovém parkovišti ZDARMA. WiFi internet ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Minimální délka pobytu: v období 25.12.-30.12.23, 29.3.-1.4.24, 28.6.-1.9.24 2 noci v ostatním období 1 noc. Možný pobyt se psy za poplatek 400 Kč/noc. Možná změna cen v souvislosti s upřesněním termínu konání velkých veletrhů a sportovních akcí. Pobytová taxa 45 Kč/os/den, se hradí na místě.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování: 1 a 2-lůžkové pokoje DELUXE, možnost přistýlky pro děti, hygienické zařízení, klimatizace, minibarová lednička, fén, LCD TV, telefon, WiFi internet, trezor, čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí, balkon. Stravování: snídaně nebo polopenze (dle zvoleného termínu v období 29.3.-1.4.24 a 28.6.-1.9.24 jen pobyty s polopenzí).

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIPATOUR zájezdy, s.r.o., IČ 27743896.
Název hotelu dle pořadatele: OREA RESORT SANTON ****
Lokalita dle pořadatele: Brněnsko, Brno

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 595 586
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Jihomoravský kraj

3/ 5 2 recenzí

Ivana červenec 2018 Hotel Santon. Hotel byl čistý, upravený, ačkoliv z venku působí dojmem starého zařízení, s ubytováním jsme byli spokojeni.... celá recenze

Pepa červen 2018 Škoda. Prvý dojem dobrý, potom sa to pokazilo.... celá recenze

Nezávazná objednávka

OREA RESORT SANTON
    Česko, Brněnsko, České přehrady, Jihomoravský kraj, Moravský kras, Brněnská přehrada, Brno

Cena
4 570 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 595 586

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
4 570 Kč