Hotel Outrigger Lae Nani

USA, Havajské ostrovy, Kauai

Outrigger Lae Nani

  USA, Havajské ostrovy, Kauai
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecný popis

Hotel Outrigger Lae Nani leží v tropické části na východním pobřeží ostrova Kauai. Všech 58 apartmánů má výhled na oceán a každý je vybavený moderním zařízením k strávení příjemného pobytu. Jednoložnicové apartmány jsou určeny max pro 4 osoby a jsou vybaveny koupelnou, kuchyňským koutem, plotýnkovým vařičem, mikrovlnkou, ledničkou, kávovarem, myčkou nádobí, jídelním servisem, velkým balkónem, stereosystémem s CD přehrávačem, radiobudíkem a dalším. Dvouložnicové apartmány mají stejné vybavení, dvě koupelny a jsou určeny až pro 6 osob. Hosté mohou relaxovat u vyhřívaného bazénu či na pláži, která Vás jistě okouzlí. Součástí hotelu je osvětlený tenisový kurt. Dovolená strávená v tomto resortu pro Vás bude jistě nezapomenutelným zážitkem.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 306 038
dnes 8–19 h

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací