Hotel Royal Sea Cliff Kona by Outrigger

  USA, Havajské ostrovy, Kailua-Kona

Outrigger Royal Sea Cliff

  USA, Havajské ostrovy, Hawaii - Big Island, Kailua-Kona
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecný popis

Outrigger Royal Sea Cliff je přímořským resortem, který leží necelé dva kilometry od městečka Kailua-Kona. Jedná se o velmi moderní a pěkný hotelový komplex v těsné blízkosti pobřeží Pacifiku. Tento 7patrový hotel nabízí ubytování v prostorných pokojích typu Studio, 1ložnicových a 2ložnicových apartmánech, které jsou vhodné zejména pro rodiny s dětmi. Každý z těchto pokojů má vybavenou kuchyň, myčku nádobí, ledničku, klimatizaci, radiobudík, balkón, kabelovou TV, kávovar a vysoušeč vlasů. Součástí hotelového komplexu jsou dva venkovní bazény s lehátky, vířivka, pingpongový stůl a tenisový kurt. Hosté mohou využít 4 animační programy (v ceně pobytu) za týden jako jsou např. „Sunset Monday“ (poslech havajské hudby s Hula tanečnicemi), „Aloha Tuesday“ (hosté dostávají na krk věnce Lei z čerstvých květin a nápojem v doprovodu havajských tanců a hudby) nebo „Mahalo Friday“ (hosté mají možnost se naučit vyrábět květinové věnce Lei).

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 306 415
dnes 8–19 h

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací