Hotel Palmeraie Golf Palace

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

PALMERAIE GOLF PALACE - golf let

    Maroko, Marakeš (Marrakech)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Luxusní hotel Palmeraie Golf Palace leží v Marakeši, uprostřed zelené oázy plné růží, ibišků a jiných nádherných květin, a je obklopen pohořím Atlas.

Vybavení hotelu

Shuttle servis do centra a na letiště, hlídaní dětí a dětský klub, 24 hodinový pokojový servis, wifi internet, směnárna, restaurace, butiky, parkování, služby doktora, prádelna, konferenční sál s audiovizuálním vybavením. V zahradě hotelu se nachází labyrint z několika bazénů, 5 normálních, 2 vyhřívané i přes zimu. Pro golfisty je zde 18ti jamkové golfové hřiště přímo u hotelu. Dále můžete hrát tenis na místních kurtech, jezdit na koních, na horských kolech, hrát stolní tenis, volejbal, basketbal, cricket, fotbal ad. Pro děti od 4 do 12 let je otevřený dětský klub se spoustou zábavy a her.

Vybavení pokoje

V hotelu je 368 nově zrekonstruovaných luxusních pokojů s výhledem na bazén, golfové hřiště nebo pohoří Atlas. Všechny pokoje jsou exkluzivně vybaveny vším, co můžete čekat od 5ti hvězdičkového hotelu.

Stravování

Zdejší restaurace nabízí pro každého něco. Můžete ochutnat samozřejmě marockou delikátní kuchyní, ale i italskou nebo japonskou. Večer můžete zakončit v jednom z barů v magické atmosféře třeba u koktejlu.

Náš názor

Tento hotel se svými službami hodí jak pro business klientelu, tak pro klienty, kteří touží po relaxaci s pocitem, že nemusí dělat vůbec nic.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Palmeraie Golf Palace *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 464 399
dnes 8–19 h

Lokalita

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací