Hotel Bluewater Panglao Beach Resort

  Filipíny, Bohol, Panglao Island

Bluewater Panglao

  Filipíny, Bohol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Komorní hotel navržený ve filipínském stylu, malebně umístěný na jižním okraji malého ostrova Panglao, skvěle začleněný do svého okolí. Hotel se nachází přibližně 120 km od letiště v Cebu (transfer zahrnuje přejezd trajektem a přepravu autokarem).

Pláž

Přímo na krásné písečné pláži. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma na vyhrazené hotelové pláži.

K dispozici pro hosty

Recepce s nepřetržitým provozem, restaurace Aplaya s mezinárodní kuchyní a tradičními filipínskými pokrmy, v nichž se prolínají španělské a asijské chutě a které jsou připravovány z čerstvých místních produktů. Kromě toho je u bazénu k dispozici bar Baroto, který je otevřen denně od 8 do 20 hodin a nabízí nealkoholické i alkoholické nápoje a lehké občerstvení. Hotel má 2 bazény ve tvaru laguny. Za poplatek: půjčovna aut, prádelna.

Internet

V celém hotelu včetně pokojů je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Stravování

Snídaně formou bohatého bufetu.

Sportovní a animační program

Hotel neposkytuje animace. Služby SPA centra jsou k dispozici za příplatek.

Místní kategorie
****
Názor CK

Klimatický hotel s příjemnou a uvolněnou atmosférou, který se nachází přímo na pláži v blízkosti korálového útesu. Ideální místo pro blažený odpočinek pro ty, kteří kromě relaxace v hotelovém areálu touží poznat všudypřítomnou exotickou přírodu.

Program

Den 1
Sraz na letišti F. Chopina ve Varšavě, u stanoviště CK 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Let do Cebu (buď přímý let nebo pravidelnou linkou s přestupem).
Den 2
Přistání, transfer do vybraného hotelu.
Den 3 až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, účast na fakultativních výletech. Předposlední den vystěhování, transfer trajektem na ostrov Cebu a přelet do Polska (přímým letem nebo pravidelnou linkou s přestupem).
Den poslední
Přílet do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 704 764
dnes 8–19 h