Hotel Pangrazzi

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Fucine

Hotel Pangrazzi: Rekreační pobyt 3 noci

    Itálie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Fucine, Marilleva / Folgarida
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Pangrazzi

Rodinný Hotel Pangrazzi *** Superior leží poblíž hlavních středisek v údolí Val di Sole (5 km od Marilleva - Folgarida, 10 km od Pejo a 12 km od Passo Tonale). Hned u hotelu je zastávka bezplatného skibusu, který pravidelně zajíždí do všech tří středisek.  Hotel nabízí komfortní ubytování, wellness centrum se saunovým světem a bazénem, lyžárnu, restauraci, bar a nádherné výhledy na vrcholky hor.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v komfortně zařízených pokojích typu Comfort, Superior a apartmánech. Ke standardní výbavě pokojů patří LCD TV, trezor, koupelna se sprchovým koutem, sušička na vlasy, toaletní potřeby, bidet, telefon, psací stůl a internetové připojení WIFI. Některé pokoje mají balkon.

Dvouúrovňové apartmá Stella Alpina (120 m2) je vhodnou volbou pro rodiny se dvěma nebo třemi dětmi.  Ve spodní části se nachází obývací pokoj s pohovkou, která se dá rozložit na manželskou postel. K dispozici jsou dva balkony, koupelna se sprchou, WC, bidet, fén a TV s plochou obrazovkou. Točité schodiště vede do horního patra, kde se nachází další velký obývací prostor s TV s plochou obrazovkou a pohovkou, která se rozkládá na dvě samostatná lůžka. Ve velké ložnici je manželská postel, šatní skříň a trezor. V koupelně je WC, bidet a vana. Součástí výbavy je malá lednička.

Apartmá "Tirolese" o rozloze 80 m2 je vhodný pro pětičlennou rodinu. Skládá se z prostorného obývacího pokoje se dvěma samostatnými lůžky, rozkládací pohovkou, vysokým stolem se dvěma barovými stoličkami a TV s plochou obrazovkou. Malá chodba s úložnými prostory vede do hlavní ložnice s manželskou postelí, TV s plochou obrazovkou a trezorem. V koupelně je vana s ruční sprchou, bidet, WC, toaletní potřeby a fén.

Gastronomie

Tradiční italskou kuchyni připravenou z čerstvých a lokálních produktů můžete ochutnávat v hotelové restauraci. Na skleničku výborného vína láká hotelový bar

Wellness centrum

Součástí hotelové nabídky je wellness centrum „Le tre Genzianelle“. Najdete zde vnitřní bazén (29 ˚C) s vířivkou, tryskami a vodopádem, Kneippův chodník, Finskou saunu (70 – 80 ˚C), Alpinarium (40 ˚C) s aromaterapií, infračervenou kabinu (37 ˚C) a zážitkové sprchy. Wellness centrum je otevřené denně od 16 do 19.

Sport a rekreace 

V hotelu je hostům k dispozici fitness centrum, stolní tenis, stolní fotbal a hrací automat Pinball. 500 metrů od hotelu je půjčovna kol.

Hotel se nachází poblíž hlavních středisek v údolí Val di Sole (5 km od Marilleva - Folgarida, 10 km od Pejo a 12 km od Passo Tonale). Hned u hotelu je zastávka bezplatného skibusu, který pravidelně zajíždí do všech tří středisek. Milovníci aktivní dovolené zde kromě lyžování a zimních sportů najdou v  upravené stezky na pěší turistiku a cykloturistiku, možnost projížďky na koni nebo rybaření .

Lyžařský areál

Rozsáhlá lyžařská oblast Val di Sole leží západně od Bolzana. V současnosti tato oblast nese obchodní značku Skirama Dolomiti Adamello Brenta.  Nabízí přes 300 km špičkově upravených sjezdových tratí. Skládá se ze tří hlavních středisek Passo Tonale – Ponte di Legno, Marilleva-Folgarida a Pejo. Všechny rezorty jsou jednoduše dostupné místní dopravou nebo autem.

V lyžařském areálu Folgarida-Marilleva najdete 53 km sjezdovek různé obtížnosti a 27 moderních lanovek. Díky lyžařskému spojení mezi Folgaridou Marillevou, Madonnou di Campiglio a Pinzolem můžete lyžovat v lyžařské oblasti s více než 150 kilometry sjezdovek a 58 vleky v samém srdci Dolomit Brenta. Lyžařům jsou zde k dispozici mimo jiné dvě osvětlené sjezdovky pro večerní lyžování, tři lyžařské školy a tři školičky pro nejmenší. Do lyžařské oblasti se dostanete přímo z Val di Sole díky 4 lanovkám: dvěma z Folgaridy, jedné z Daolasy uprostřed údolí a jedné z Marillevy. Lyžařská oblast je také ideálně propojená s železniční tratí Trento – Malé – Mezzana čimž vzniká unikátní systém „silnice – železnice – lanovka“.

Mapka lyžařského střediska Marilleva Folgarida

Lyžařský areál Passo Tonale/Ponte di Legno leží na severozápadním okraji Val di Sole. Lyžaři se zde mohou těšit na 100 km vždy perfektně upravených sjezdovek všech úrovní. Sedačková lanovka Vás vyveze na ledovec Presena (nadmořská výška 3015). Odtud se nabízí sjezdovky severních svahů pro zkušenější lyžaře nebo široké prosluněné jižní svahy s modrými sjezdovkami ideální pro začátečníky nebo středně pokročilé lyžaře.  

Mapka lyžařského střediska Ponte di Legno

Třetí oblastí je skiareál Pejo 3000, který leží v samém srdci Národního parku Stelvio. Nabízí sjezdovky všech úrovní, upravené trasy pro skialpinismus a překrásné přírodní scenérie.

Mapka lyžařského střediska Pejo 3000

Hotelové vybavení

K hotelovému vybavení patří recepce, dětská herna, společenská místnost s klavírem, otevřené ohniště, lyžárna s vysoušeči lyžařských bot, půjčovna stolních her a WIFI.

Zvířata

Pobyt se zvířetem není v hotelu povolen.

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat u hotelu zdarma.

Destinace

Lyžařské středisko Marilleva/Folgarida leží v údolí Val di Sole poblíž horských masivů – Dolomiti di Brenta, Adamello a Ortles. Je vyhledávanou zimní i letní destinaci díky ideálním podmínkám pro alpinismus, horská kola a zimní sporty. Areál je přímo propojen se středisky Madonna di Campiglio a Pinzolo a vytváří tak alianci sjezdovek o délce 150 km, kterou lze objevovat  s jedním skipasem. Na sjezdovky se snadno dostanete vlakem Dolomiti Express. Vlak projíždí údolím Val di Sole a zastavuje přímo před odjezdovou stanicí osmimístné lanovky Daolasa, která za pouhých 12 minut vystoupá do výšky 2040 m n. m.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Pangrazzi ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 212 029
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací