Hotel Paradise Resort & Spa

  Itálie, Sardinie, San Teodoro

Paradise Resort & Spa

    Itálie, Sardinie, San Teodoro
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Resort vkusně zasazený do rozlehlé zahrady nabízí odpočinkovou dovolenou nejen pro páry, ale i pro rodiny s dětmi.

Poloha

Paradise Resort & Spa se nachází na severovýchodním pobřeží Sardinie, v exkluzivní oblasti Lu Impostu, 3 km od letoviska Puntaldia a 8 km od vyhlášeného městečka San Teodoro. Hotel je ponořený do rozsáhlé zahrady (3 ha) - přírodní oázy obklopené typickou středomořskou vegetací- která se mírně svažuje k nádherné, bílé písčité pláži Lu Impostu. Vzdálenost od letiště v Olbii cca 20 km (asi 26 min).

Vybavení

Nově postavený hotel se svou čistou architekturou přizpůsobuje okolnímu přírodnímu prostředí. Hlavní část resortu disponuje velkou a světlou recepcí, restaurací s verandou a výhledem na moře, lounge barem a Spa. Dále je k dispozici 2. restaurace, 3 bazény, fitness a víceúčelová místnost pro konference či soukromé akce s kapacitou až 70 osob. Zvířata (psi) povolena za poplatek pouze v typologii pokoje VILLA SUITE.

Ubytování

Celkem 111 pokojů a suite je rozeseto v hotelové zahradě a jsou zařízeny v moderním stylu. Jejich interiéry odrážejí okolní prostředí, jsou prostorné a nabízejí výhled do zahrady nebo na moře (dle typologie). Všechny pokoje jsou vybaveny LCD TV, USB, minibarem, telefonem, trezorem, fénem a klimatizací, mají terasu nebo verandu, některé vlastní panoramatickou střechu (záleží na typologii pokoje). CLASSIC (21 - 23 m2) - dvoulůžkové pokoje s verandou, koupelna se sprchou. Max. obsazenost 2 dospělí. SUPERIOR (22 - 26 m2) - pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, veranda s výhledem do zahrady nebo na moře. Některé mají vlastní panoramatickou střechu. Max. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 2 let. DELUXE (30-34 m2) - prostorné a prosvětlené pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, veranda s výhledem do zahrady, koupelna se sprchou. Max. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 11 let. JUNIOR SUITE (34-38 m2) - velká ložnice s obývacím pokojem vybaveným rozkládací pohovkou, koupelna se sprchou, terasa. Max. obsazenost 3 dospělí + 1 dítě do 11 let. VILLA SUITE (40-45 m2) - ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, koupelna se sprchou a vanou, terasa nebo veranda s výhledem do zahrady nebo na moře. Max. obsazenost 4 dospělí.

Stravování

Snídaně, polopenze nebo plná penze. Hlavní restaurace Verandah nabízí středomořskou kuchyni z místních zdrojů, širokou nabídku dezertů i dětské menu. Druhá, nová restaurace Gourmet je otevřena pouze od června do září a nabízí pokrmy haute gastronomie. Počet míst je omezený a vstup je pouze na rezervaci, za poplatek (konzumace není součástí stravování v hotelu). Během celého dne je hostům k dispozici Sunrise Bar, který nabízí snacky a lehká teplá jídla, kávu, nápoje nebo zmrzlinu. Na vyžádání také možnost bezlepkového stravování - Paradise Resort & Spa je certifikován Italskou asociací celiaků.

Pro děti

Miniklub pro děti od 4 do 12 let (v provozu cca od poloviny června do poloviny září - záleží na obsazenosti resortu a rozhodnutí hotelového managementu). Zkušení animátoři podnikají s dětmi různé aktivity zahrnující hry i výuku - tance, experimenty, skupinové hry na pláži nebo v zahradě, tvůrčí činnosti, průzkum přírody, sport, koupání v bazénu ad.

Sport a animace

K dispozici je velký bazén s výhledem na moře a ostrov Tavolara - k dispozici lehátka a slunečníky, další 2 bazény vhodné pro děti, fitness se stroji technogym. Rozlehlá zahrada je ideálním prostředím pro milovníky jógy, pilates nebo strečinku. 2 km od resortu se nachází golfový klub Puntaldia.

Wellness & beauty

Nové Spa bylo postaveno roku 2016. Disponuje recepcí, oddělenými šatnami pro muže a ženy a nabízí širokou škálu služeb a procedur - finská sauna, turecké lázně, relaxační sprchy, ledové koupele, vířivka, relaxační zóna.

Další služby

Díky víceúčelové místnosti (kapacita až 70 osob) je zde možnost pořádat soukromé akce, svatby, speciální večírky, obchodní jednání nebo konference

Pláž

Resort leží přímo u jedné z nejkrásnějších pláží Sardinie - Lu Impostu s jemným bílým pískem, která je součástí chráněné oblasti Tavolara. Od hotelu je oddělena přírodní lagunou La Foca, která je vzácným ekosystémem se zdroji velkého biologického bohatství fauny a flóry. K dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek). V blízkosti (dojezdová vzdálenost) leží také vyhlášená, dlouhá pláž La Cinta s jemným bílým pískem.

Poplatky na místě

Zvířata (malí psi): € 15 (na vyžádání a povolena pouze v typologii VILLA SUITE) Plážový servis (1 slunečník, 2 lehátka): 1. řada: € 50/pokoj v období červen a září, € 60/pokoj v období červenec a srpen 2. řada: € 30/pokoj v období červen a září, € 40/pokoj v období červenec a srpen

Speciální nabídky

Slevy FIRST MINUTE jsou již aplikovány v cenách zájezdu:

  • 10 % z ceny ubytování při rezervaci do 30.4.2019
  • 15 % z ceny ubytování při rezervaci do 30.6.2019 na pobyty od 1.9.2019 do konce sezóny

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 317 248
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací