Hotel Paradiso Studio & Apartments

  Řecko, Naxos, Agia Anna

5/5

Penzion Paradiso

    Řecko, Naxos, Agia Anna
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Komplex několika budov ležící v krásné a udržované zahradě a doslova pár metrů od pláže, od které jej odděluje pouze bazén a jedna z nejlepších taveren v okolí s překrásným výhledem na západ slunce. Ten můžete sledovat přímo od stolu při konzumaci jedné z mnoha specialit této výtečné restaurace Ubytování svým standardem uspokojí i náročnější klienty a doporučujeme ho všem, kteří na své dovolené vyhledávají klid.

Přehled

umístění ve velmi atraktivní lokalitě výtečný poměr ceny a kvality skvělá rodinná atmosféra snadná dostupnost hlavního města

Stručná poloha

přímo u dlouhé písečné pláže rušnější centrum střediska 10 min hlavní město a přístav 7 km vnitrostátní letiště 5 km

Poloha

penziony Paradiso 1 a 2 najdete na začátku jedné z nejkrásnějších a rozhodně nejdelších písečných pláží na ostrově Naxos. Komplex tvoří dvě části, které jsou od sebe vzdálené okolo 250 m. Obě dvě části leží téměř na pláži (20 m), od které jsou odděleny vždy bazénem se sluneční terasou a přímořskou komunikací. Majiteli patří i jedna z nejlepších taveren s vynikající domácí kuchyní. Toto místo je zvláště magické při západu slunce. Za několik málo minut se dostanete i na divokou nudistickou pláž či do blízkého rušného letoviska Agia Anna nebo na vzdálenější pláž Agios Prokopios. Na druhou stranu se táhne nekonečná pláž Plaka. V pěší vzdálenosti je řada restaurací, taveren, barů a různých klubů. Nechybí ani minimarket. Zastávka místní dopravy je hned na hlavní komunikaci nedaleko od penzionu. Hlavní město a přístav jsou vzdálené cca 7 km. Zde najdete i vnitrostátní malé letiště, kam létají spoje z Athén (5 km).

Vybavení hotelu

jde o příjemný komplex několika třípodlažních budov vystavěných v zahradě. Penziony Paradiso 1 a 2 kromě restaurace, baru a malé recepce nabízí pravidelné barbecue, denní úklid, Wi-fi připojení zdarma, zajišťují pronájem aut (vlastní majitel hotelu a pro své klienty nabízí zajímavé ceny) a motorek. Ve vnějších prostorách hotelu vždy najdete oddělený dětský a větší sladkovodní bazén pro dospělé, sluneční terasu a kryté posezení. Slunečníky i lehátka jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek. U místní komunikace je výborná řecká taverna s vyhlášenou domácí stravou (založena1978) s velkým výběrem místních specialit a nevšední pohostiností (vedena rodinou majitele penzionu). V restauraci si můžete objednat rovněž večeře. Pak už následuje jen písečná duna a nádherná pláž s pozvolným vstupem do moře. Vše je opravdu velice čisté, udržované, zasazené v zeleni a v kvetoucí zahradě plné palem či jiné vegetace. Součástí komplexu Paradiso 1 je i malé dětské hřiště s několika prolézačkami a houpačkou. Na začátku komplexu je vždy soukromé parkoviště pro hotelové hosty (zdarma).

Vybavení pokoje

ubytování je zajištěno v hezky zařízených studiích s 1 možností přistýlky. Všechny jsou vkusně tradičně zařízené, mají menší sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, psací stůl se židlí, vybavený menší kuchyňský kout, miniledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), SAT- TV, WiFi připojení (zdarma), trezor, balkón nebo terasu. Podlaha je krytá dlažbou. Z některých studií zvláště u komplexu Paraiso 2 je výhled na moře (nelze garantovat). V hotelové nabídce jsou i apartmány s kapacitou až 5 osob (na vyžádání).

Studio pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.

Studia pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají příslušenství se sprchou, vysoušeč vlasů, psací stůl se židlí, dobře vybavený menší kuchyňský kout, miniledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), SAT- TV, WiFi připojení zdarma, trezor, balkon nebo terasu s výhledem do zahrady nebo na moře (nelze garantovat).

Apartmán pro 2 osoby, 1 ložnice, možnost 2 přistýlek

Apartmán pro 2 osoby, 1 ložnice, možnost 2 přistýlek, skládá se z ložnice a obývací části s dobře vybaveným menším kuchyňským koutem s ledničkou, vlastní příslušenství se sprchou, vysoušeč vlasů,individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), SAT- TV, WiFi připojení zdarma, trezor, balkon nebo terasu s výhledem do zahrady nebo na moře (nelze garantovat). Na vyžádání lze sjednat apartmány s kapacitou až 5 osob.

Stravování

v ceně ja zahrnute bohatá servírovaná snídaně s možností volby. Jinak ubytování poskytuje možnost omezeného vaření v menší kuchyňce. CK nabízí zajištění večeří (+530 Kč). Ale díky díky výhodnosti úhrady v EURech doporučujeme její případnou platbu až na místě.

Názor CK

jedno z našich nejlépe položených a nejkvalitnějších ubytování tohoto typu na ostrově. Rozhodně uspokojí i náročnější klienty, kteří vyhledávají pobyt v soukromí poblíž nádherné písečné pláže a přitom v pěší vzdálenosti rušného centra letoviska s nikdy nekončící zábavou a rozptýlením. Určitě oceníte i vyhlášenou restauraci majitele domu, kde můžete ochutnat místní kulinářské speciality i tradiční řeckou domácí stravu včetně čerstvých ryb. I zde rádi připravíme kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

Základní cena zahrnuje

ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.

Základní cena nezahrnuje

Letecká doprava

případné navýšení palivového příplatku.

pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Penzion Paradiso ***
Lokalita dle pořadatele: Naxos, Agia Anna
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Paradiso Studio & Apartments ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 665 715
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Naxos

5/ 5 2 recenzí

Simona červen 2022 Pobyt na 7 nocí v červenci 2022. Pěkné místo pro klidnou dovolenou ... celá recenze

Alice červenec 2019 Paradiso-paráda. Dovolená v tomto ubytovacím zařízení byla super. Paradiso se skládá ze dvou objektů, každý má svůj bazén. Nás nejprve ubytovali ve... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-paradiso-naxos-recko-z2665715/1775870191/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Penzion Paradiso
    Řecko, Naxos, Agia Anna

Cena
22 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 665 715

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
22 990 Kč
příplatek za taxi na letiště do 30 km - osoba
0
800 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 035 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
660 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 15 dní
0
2 290 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč