Hotel Parco Delle Agavi

  Itálie, Ischia, Forio d'Ischia

Hotel Parco delle Agavi

    Itálie, Ischia, Forio d'Ischia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Hotel je klienty blíbený pro jeho útulnou atmosféru, kterou navozuje zelený středomořský park, v němž jsou zasazeny klidné pokoje. Zahrada, která je obklopuje tento hotel, překypuje bylinkami a aromatickými rostlinami.

Přehled

venkovní i vnitřní bazén klimatizace a Wi-Fi svoz k pláži Chiaia, do Foria a k Poseidonovým zahradám klidné ubytování v parku

Stručná poloha

cca 500 m na pláž Chiaia 12min chůze od pláže San Francesco přímo u autobusové zastávky

Poloha

Parco delle Agavi je útulný hotel, obklopený vlastním parkem o rozloze 2 000 m2. Hotel se nachází přímo u autobusové zastávky se skvělým napojením na nejdůležitější ostrovní linky, které umožní procestovat celý ostrov. Vzdálenost od písečné pláže Chiaia je jen 500m a 12min chůze dojdete k písečné pláži San Francesco. Historické centrum městečka Forio jen pár zastávek autobusem.

Vybavení hotelu

Hotel má 24hod recepci, krytý a venkovní bazén (bazén 'Grotta Azzurra' má 36°C+hydromasáž a masáž šíje), finskou saunu, Wi-Fi zdarma v hotelovém komplexu, klimatizaci (k dispozici od 15/06 do 15/09), fotocromatickou sprchu, jacuzzi pro 4 osoby 32°C, wellness kout a aromatický okruh, snack bar a lunch bar, hotelové parkoviště zdarma, dětské hřiště, půjčovnu jízdních a elektro kol. Hotel pořádá 3 gala večery během týdne. Malá domácí zvířata jsou akceptována (na vyžádání). Nabízí se zde také hotelový svoz (pevné časy) k pláži Chiaia, do centra městečka Forio nebo k termálnímu parku Poseidonovy zahrady.

Vybavení pokoje

V hotelu je celkem k dispozici 61 pokojů. Pokoje jsou laděny v pastelových barvách, světlých a svěžích středomořských tónech. Pokoje jsou rozděleny do šesti skupin, oddělených malými uličkami, všechny ponořené do středomořské zahrady. Všechny pokoje mají privátní sociální zařízení se sprchových koutem, minibar, klimatizací, balkonek nebou terasu. Standard jednolůžkové pokoje mají rozlohu 11 m2, dvoulůžkové pokoje jsou s rozlohou 20 m2 a mají koupelnu se sprchou, ručníky a ložní prádlo, dále jsou vybaveny stolem, TV a fénem, minibarem a trezorem.

2lůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek

20 m2, koupelna, ručníky a ložní prádlo, dále jsou vybaveny stolem, TV a fénem, minibarem a trezorem.

Stravování

Snídaně formou bufetu - čerstvé pečivo, croissanty, slané i sladké pochoutky, džusy a ovoce, teplé nápoje. Oběd a večeře jsou servírovány, skládají se z bufetového předkrmu a pevné denní menu dle výběru. Obědy nebo-li plná penza za příplatek. Na vyžádání je možné připravit i bezlepkové menu.

Poznámka

Kapacita ubytování se operativně upravuje. Nicméně s ohledem na to, že ne všichni partneři zasílají stop stavy, je dané ubytování vždy na vyžádání a zpětné potvrzení.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Parco Delle Agavi ****+
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 879 667
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-parco-delle-agavi-ischia-italie-z1879667/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací