Parco Smeraldo Terme Hotel & Residence

  Itálie, Ischia, Barano d'Ischia

PARCO SMERALDO TERME & RESIDENCE

  Itálie, Ischia, Barano
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Hotel Parco Smeraldo Terme se nachází v zahradě s bujnou vegetací složenou ze subtropických květin a rostlin a rozléhá se přímo u pláže Maronti. Hotel disponuje prostornou uvítací halou, která je spojena s barem s přímým výhledem na moře. Od pláže je hotel oddělen termálním bazénem. Skrze zahradu s vyhřívaným termálním bazénem (33°C) se tak hosté dostanou přímo na privátní pláž.
Z terasy se klienti mohou dostat do “Corallium Thermal Spa” se dvěmi vnitřními termálními bazény (33°C und 34°C), Kneippovým chodníkem a wellness sprchami. V budově se také nachází léčebné a wellness oddělení, které nabízí širokou paletu využití bahna Fango, koupelí, masáží a kosmetických procedur. Začněte den skokem do křišťálově čistého moře, pár tempy v bazénu a užijte si bohatou snídani. Zastřešená terasa se nabízí jako ideální místo pro čtení denního tisku či surfování po internetu. Také kolem celého hotelu je k dispozici internetové připojení prostřednictvím Wi-Fi.
Můžete tak volit mezi pláží, bazénem či Corallium Thermal Spa! Nebo se vydáte raději na výlet za poznáním tohoto zeleného ostrova?
Dopoledne je čas na relaxaci. Tento čas tak můžete strávit v zahradě, u bazénu, na pláži nebo si dokonce dopřát masáž.
Samozřejmě si také člověk nemůže před večeří nechat ujít dechberoucí výhled na západ slunce. Později se samozřejmě sama nabízí procházka uličkami kolem Maronti nebo v městečku Ischia Porto, mezi mnoha obchůdky a kavárnami.
Hotelová terasa a altán jen vybízí k příjemně vedeným konverzacím. Během toho, co si budete užívat vůní a večerní atmosféry, jsou vždy pro vás k dispozici hotelový barmani, kteří jsou připraveni doporučit Vám to pravé k zakončení krásně stráveného dne.
Stravování
Hotelová kuchyně klade důraz na tradiční ischytánské, neapolitánské a středomořské pokrmy. Tradice, čerstvé přísady, a lehká kuchyně – to je filosofie hotelových šéfkuchařů a jejich týmů.
Bufet složen z malých chuťovek, rozmanitých salátů a vždy růžně připravované zeleniny tvoří předkrm všech obědů a večeří. Menu je sestavováno z regionálních produktů, většinou vlastních, pěstovaných na rodinném statku. Kuchyně hotelu Smeraldo Terme si klade za cíl, předávat svým hostům chuť a kulinářské tradice ostrova. Samozřejmě, těstoviny jsou stežejní pro první chod. Ty jsou připravovány s rajčaty z Maronti nebo sezónní zeleninou a stejně tak s různými druhy ryb. Avšak ani klasické těstoviny s ragú omáčkou nesmějí nikdy chybět. Také v druhém chodu jsou servírované pokrmy ze středomořské kuchyně: ryby a další pokrmy, které jsou kombinací neapolitánské tradice s moderními inovacemi. Obědy a večeře jsou pak zakončené chutnými dezerty od šéfkuchaře.
Termální bazény
Na mořské straně se u hotelu nachází venkovní termální bazén se čtyřmi tryskami pro podvodní masáže. Vodní teplota je skrze stálý přívod 80°C termálního pramene udržována na konstantních 33°C. Koupání v termálním bazénu je potřeba za pomalého pohybu a působí blahodárně na svaly a klouby. Od termálního bazénu hosté dojdou až na privátní pláž s lehátky a slunečníky, která je rezervována pro hotelové hosty stejně tak jako vnitřní wellness centrum, kde se nachází dva termální bazény (33°C a 34°C) s podvodními masážními tryskami, vodopád pro masírování oblasti šíje, Kneippův chodník a wellness sprchy. Do vnitřního wellness centra mají povolen vstup pouze dospělí (od 18 let).
Ubytování
Pokoje jsou zařízeny v čistém mediteránském stylu. Nábytek je vyřezáván z bukového dřeva a obklady jsou zdobeny malovanými terakotovými dlaždicemi od známého umělce Enrica delle Donne. Všechny pokoje disponují vlastní sprchou nebo vanou/WC, dále je k dispozici klimatizace/topení, Sat/TV, sejf, fén a WI-Fi zdarma.
Většina pokojů má k dispozici balkon nebo terasu s výhledem na moře nebo do zahrady. Některé z nich mají spojovací dveře a jsou tak ideálními pro rodiny s dětmi. Na poptávku lze do všech pokojů umístit přistýlku nebo dětskou postýlku.
Hotel má k dispozici čtyři kategorie pokojů: classic, dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře, superior s výhledem na moře a junior suite.
Junior suite je opravdovou perlou. Nabízí 360° výhled na celou zahradu, nachází se ve druhém patře a jeho rozloha činí cca 32m ². K tomu náleží také balkon a stylově zařízená, rozlehlá terasa (cca 40m²).
Mimo hotelové pokoje nabízí Parco Smeraldo Terme také 8 apartmánů, které jsou všechny vybaveny telefonem, zařízeným kuchyňským koutem (nádobí, hrnce), samostatnou klimatizací/topením. Denně probíhá úklid a hosté mohou využívat všech služeb hotelu. Na poptávku lze také zajistit polopenzi nebo plnou penzi v hotelové restauraci. Apartmány jsou od hotelu vzdáleny zhruba 250 m.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Parco Smeraldo Terme Hotel & Residence ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 252 252
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací