Parian Butique Hotel

  Řecko, Paros, Naoussa

Parian Butique Hotel

    Řecko, Paros, Naoussa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

hotelový koncept boutique nádherný výhled na záliv stylové zařízení pokojů

Stručná poloha

písečně-oblázková pláž 40 m centrum střediska Naoussa 10 min chůze oblíbenýá pláž Santa Maria 3 km

Poloha

Parian Boutique Hotel 3* se nachází v oblíbením kosmopolitním středisku Naoussa, od jeho živého turistického centra je vzdálený cca 10 min chůze. Od oblázkově-písečné pláže Saint Anargiri je vzdálený 40 m. Další větší pláž Santa Maria je vzdálená 3 km, nabízí řadu vodních sportů a je snadno dostupná místní dopravou nebo na kole. Jedná se o hotel s boutique konceptem, postavený v tradičním kykládském stylu s oblouky kombinací si přírodním kamenem. Velký důraz zde byl kladen na kvalitu materiálu a každý detail. Všudypřítomná bílá barva v kombinaci s modrými okenicemi a dveřmi Vás nenechají zapomenout, kde se nacházíte.

Vybavení hotelu

komplex tvoří 3 budovy posazené v mírném svahu, což skýtá nenapodobitelný výhled na okolí a na moře. K relaxaci Vám poslouží stylová venkovní terasa s jacuzzi a sluneční terasou. Uvítá Vás moderní recepce s TV místností (ve společných prostorách WiFi připojení zdarma), ke stravování je zde snídaňový salónek (snídaně až do 12 h), k posezení u nápoje pak poslouží hotelový bar. Soukromé parkoviště je hostům k dispozici zdarma.

Vybavení pokoje

hotel nabízí ubytování ve stylově zařízených dvoulůžkových pokojích a suitách. Mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, minibar (poplatek), balkón nebo terasu (na vyžádání výhled na moře, za poplatek). Suity umožňují ubytování až 4 osob.

Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.

pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, minibar (poplatek), balkón nebo terasu (na vyžádání výhled na moře, za poplatek).

Stravování

bez stravy, snídaně za příplatek

Názor CK

stylové ubytování se skvělou atmosférou umocněné skvělým umístěním skýtajícím nádherné výhledy. Oceňujeme celkové provedení hotelu a důraz kladený na komfort.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Parian Butique Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 054 655
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-parian-butique-hotel-paros-recko-z2054655/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací