Ibis Paris Gare du Nord Hotel Chateau Landon 10th

  Francie, Paříž a okolí, Entrepôt

Paříž letecky z Prahy - Hotel At Gare du Nord

    Francie, Paříž
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Náš zájezd je ideální pro všechny cestovalatele, kteří chtějí Paříž poznávat
vlastním tempem, dle vlastních potřeb a cílů.

První den

Letecká přeprava, přesun do hotelu, individuální program.

Paříž

Individuální program dle Vašich preferencí a zájmů.

Poslední den

Individuální program, přesun na letiště, letecká přeprava domů.

Tento hotel se nachází v centru Paříže, poblíž Gare du Nord. Hotel nabízí nepřetržitou recepci a pokoje přístupné výtahem se satelitní TV a bezplatným Wi-Fi. Hotel at Gare du Nord poskytuje snídaně formou bufetu a na recepci je k dispozici denní tisk.

Gare du Nord a Gare de l'Est se nacházejí přímo vedle hotelu. Nabízejí linky metra, železnice a společnosti Eurostar po celé Paříži i mimo ni. Hôtel At Gare du Nord stojí pouhých 400 metrů od kanálu Saint-Martin a 1 km od Montmartre. Hosté mohou využít příměstské železnice RER, která je do 30 minut dopraví přímo k Parc des Expositions ve Villepinte.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

ibis Paris Gare du Nord Hotel Chateau Landon 10th ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 499 378
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací