Hotel Park

  Chorvatsko, Korčula, Korčula město

3/5

Hotel Park

    Chorvatsko, Chorvatské ostrovy, Korčula, Korčula město
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Tipy

- pěkná oblázková pláž přímo u hotelu
- Dítě ZDARMA do 14 let ve vybraných termínech
- úžasná atmosféra starobylého města

Poloha

v zátoce, přímo u pláže, nedaleko historického města Korčula (cca 1km).

Vybavení

hotel tvoří komplex 4 pavilonů s centrální budovou. V centrální budově se nachází vstupní hala s recepcí, sejf, aperitiv bar, restaurace, kavárna, TV místnost, směnárna, terasa. V komplexu plážová restaurace, taverna.

Internet

WI-Fi k dispozici ve společných prostorách.

Ubytování

2lůžkové pokoje *** kategorie s balkonem a orientací na moře, částečně renovované. Vždy se sprchou, WC, SAT TV, telefonem a s možností přistýlky.
---
**2+1 BM 3***, cca 20 m2 - 2lůžkový pokoj se sprchou a wc s možností přistýlky, balkon s orientací na mořskou stranu.
Pokoje jsou částečně renovované, vybavené sprchou a WC, SAT TV, telefonem a s možností přitýlky.

Stravování

snídaně formou bufetu.

Dětská postýlka

na zpětné potvrzení, zdarma.

Domácí zvíře

na zpětné potvrzení, do 15kg za poplatek 15EUR/den.

Parkování

na parkovišti u hotelu Liburna, placené (8EUR/den nebo 40EUR/týden).

Pláž

oblázková, přírodní kamenitá, betonová plata na slunění. Oblázková pláž je s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro děti.

Vzdálenost od pláže

cca 20m.

Sport a zábava

animační programy, 2x týdně taneční večery, lehátka a a slunečníky na pláži (v omezeném množství). V blízkém okolí - hřiště pro míčové hry, stolní tenis, tenisové kurty, minigolf, půjčovna kol. Bohatá nabídka vodních sportů na pláži. Wellness centrum v sousedním hotelu Marco Polo - masáže, sauna, solárium, turecké lázně, kadeřnictví, fitness.

Proč právě sem?

Hotel přímo na pláži v příjemném prostředí za výhodnou cenu. Vhodný pro všechny generace.

Příjezd a délka pobytu

denně, min. 2 noci.

Vzdálenost od

Praha: cca 1195 km
Brno: cca 995 km
Ostrava: cca 1225 km

Doprava na Jadran

vlaastní doprava.

Poznámka

Check in: od 15:00 do 24:00 hodin
Check out: do 10:00 hodin.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Park ***
Typ pláže: kamenitá, oblázková
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 316 655
dnes zavřeno

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Korčula

3/ 5 9 recenzí

Romana září 2018 Korčula - Hotel Park. S pobytem jsem byla velice spokojená. Hotel stojí 50 m od moře, kousek od historického centra, a přestože není nejnovější (postave... celá recenze

Petra červen 2015 Pochvala. Byla jsem tam 6x za sebou a dokonce jsem se tam potkávala s lidmi, kterí se tam taky vraceli, to mluví za všechno.... celá recenze

Luděk srpen 2015 *** již nikdy více. dovolená tragédie zklamání, reklamace neuznávají, vše shazují na německé CK s tím, že jsou pouze zprostředkovatele! Pozor Pozor, n... celá recenze

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací