Park Hotel Grilli

  Itálie, Emilia Romagna, Cesenatico

Park Hotel GRILLI

    Itálie, Emilia Romagna, Cesenatico
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Park Hotel GRILLI je umístěný cca 200 m od pláže v živém přímořském letovisku Cesenatico.

Vybavení

Parkování (za příplatek na vyžádání), výtah, TV místnost, bar, jacuzzi a solárium, v blízkosti restaurace, bary, supermarkety, pizzerie.

Ubytování

1/2 SWC - klimatizovaný dvoulůžkový pokoj se sprchou a WC.
1/2(+2) SWC - klimatizovaný dvoulůžkový pokoj se sprchou, WC, s možností 2 přistýlek.

Typ LILLA - jednoduše zařízené.
Typ MAGNOLIA -  moderněji zařízené, privátní zahrada s lehátky.
Typ ORCHIDEA - prostornější, renovovaná koupelna se sprchovým koutem. 

Vždy: telefon, sejf, Sat-TV, fén, Wifi, na vyžádání možnost balkonu.

Stravování

Plná penze: snídaně formou bufetu, oběd a večeře formou d´oeuvre bufetu, výběrem z menu, k jídlu minerální voda a víno zdarma.

Pláž

písčitá, vzdálena cca 200 metrů, plážový set (slunečník a 2 lehátka) v ceně.

Sport

dle místní nabídky.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu - ZDARMA. Dítě na přistýlce od 3 do 13 let - sleva 30 %. Osoba na přistýlce od 13 let - sleva 10 %.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 046 658
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací