Hotel Park View

  Kuba, Havana

PARK VIEW

    Kuba, Havana
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu


Jedná se o pobytový zájezd do metropole Kuby. Poznejte krásy koloniálního města, královny Karibiku - Havany. Neopomeňte navštívit fabriku na výrobu doutníků či muzeum kubánského rumu Havana Club. Dvacet kilometrů od Havany se nachází pláže 'Playas del Este' s azurově modrou vodou a bílým pískem. Na pláž se snadno dostanete autobusem z centra Havany za 5 CUC. Ubytování se snídaní v hotelu Park View 3*.
PROŽIJTE EXOTICKOU DOVOLENOU V NÁDHERNÉ HAVANĚ, MĚSTĚ PLNÉM ŽIVOTA, BOHATÉ HISTORIE A NEKONČÍCÍ ZÁBAVY. HUDBA A TANEC VÁS BUDOU OBKLOPOVAT PO CELOU VAŠÍ DOVOLENOU.

Popis lokace


HAVANA:
Byla založena v roce 1519 a brzy poté se stala hlavním městem ostrova. Město je plné architektonických památek a zajímavých míst nesoucích stopy dějin ostrova. Až do druhé poloviny 18. století byla Havana obklopena vysokou zdí, která patřila k obrannému systému proti útokům pirátů. Ještě dnes jsou vidět její pozůstatky. Díky své geografické poloze byla Havana centrem námořního obchodu mezi Evropou a Amerikou. Město rychle zbohatlo a stalo se centrem dějin a kultury. Havana je na seznamu chráněných památek UNESCO a patří mezi nejvýznamnější představitele amerického baroka. Při návštěvě dnešní Havany nesmíte opomenout navštívit národní galerii ('Museo de Bellas Artes'), balet ('Ballet Nacional de Cuba'), koncerty klasické a populární hudby. Mezi další zajímavosti patří: náměstí 'Plaza de la Revolución', 'Cabaret Tropicana', 'Malecón' (promenáda) a 'La Rampa' (moderní centrum). Obyvatelé jsou usměvaví, temperamentní a přátelští.

Popis ubytování


PARK VIEW 3***:
Tento malý a útulný hotel byl postaven v roce 1928 a po důkladné rekonstrukci byl znovu otevřen roku 2002. Nachází se na rozhraní staré a moderní části Havany a v jeho blízkosti leží mnoho historických pamětihodností starého města, jako jsou např. katedrála, divadlo „Garcia Lorca”, národní galerie „Museo de Bellas Artes” nebo známá pobřežní promenáda „Malecón”. Po promenádě „Prado“, jež je od hotelu jen pár desítek metrů, dojdete až na náměstí Parque Central či ke slavnému Kapitolu. Všech 55 pokojů je vybaveno klimatizací, vlastním sociálním zařízením, satelitní TV, telefonem a trezorem. Hotel má recepci, v 7. patře příjemnou restauraci, lobby bar, obchůdek se suvenýry i zbožím denní potřeby, směnárnu, internet v lobby hotelu na pevných počítačích za poplatek a hlídané parkoviště. Jedná se o vhodný hotel pro ty, kteří chtějí prožít poklidnou dovolenou přímo v centru metropole a nevyhledávají mimořádný luxus či hotelový život, ale klid, pohodu a ubytování v centru města.

Strava

Bohatá snídaně s výběrem z teplého a studeného bufetu, různé druhy nápojů. Možnost dokoupení polopenze za příplatek.

Program

1. DEN
Přílet do Havany v odpoledních hodinách (cca 18.00 lokálního času)
Přivítání s česky mluvícím průvodcem. Transfer do hotelu v Havaně. Ubytování.
2.,3., 4., ... (Počet dní/nocí dle zvoleného termínu zájezdu)
Volné dny s možností využití fakultativních výletů.
POSLEDNÍ DEN
Volný dopolední program
V odpoledních hodinách transfer na letiště José Martí v Havaně. Přílet následující den.
ASISTENCE ČESKY MLUVÍCÍHO DELEGÁTA S MOŽNOSTÍ NÁKUPU FAKULTATIVNÍCH VÝLETŮ

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Park View ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1900 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 820 347
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-park-view-havana-kuba-z1820347/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací