Parkhotel Na Baračke

  Slovensko, Západní Slovensko, Trenčianske Teplice

5/5

PARKHOTEL NA BARAČKE - Rekreační pobyt - Trenčianské Teplice

  Slovensko, Slovenské termály, Strážovské vrchy, Západní Slovensko, Trenčianske Teplice
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Komfortní hotel se službami na úrovni**** se nachází na okraji lázeňského parku, v malebném prostředí Trenčianských Teplic, v blízkosti termálních bazénů (cca 10 min. pěšky přes park). Vyvěrají zde jedinečné sirné prameny, které mají ideální vlastnosti potřebné na úspěšnou léčbu. Termální prameny mají teplotu 37 – 40°C, a vyvěrají přímo v lázeňských bazénech. V hotelu je k dispozici restaurace i kavárna s letní terasou a krbem, dětský koutek, 2 stylové salóny pro 25 lidí a jednací místnost pro 50 osob s bezdrátovým připojením na internet. Součástí hotelu je wellness centrum s bazénem, finskou a tureckou saunou, fitness centrem, s možností využití masáží, hydroterapii, elektroterapii, parafínovými a rašelinovými zábaly.

V nejbližším okolí se nachází Lázně Trenčianske Teplice – znalci je nazývají “Perlou Karpat”. Patří mezi nejstarší a nejnavštěvovanější lázně na Slovensku.

Ubytování

V prostorných, komfortně zařízených dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích vlastním sociálním zařízením (sprchou nebo vanou), sušičem vlasů, TV/SAT, telefonem, minibarem, trezorem a přípojkou na internet. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Slevy

Děti do 3 let bez nároku na služby zdarma. Bonus: 1× sobotní ranní jóga (60 min.), volný vstup do finské sauny a turecké parní lázně s esencí, volný vstup do krytého bazénu se slanou vodou, volný vstup na soukromou hotelovou pláž, Sleva 15% na léčebné procedury dokoupené na místě. Zapůjčení županu po dobu pobytu, Wi-Fi připojení na internet v prostorech lobby, kavárně a restauraci, bezplatné parkování, hudební odpoledne s živou hudbou v sobotu nebo neděli podle obsazenosti hotelu.

Základní cena zahrnuje

  • Rekreační pobyt
  • Není co řešit 1× sobotní ranní jóga (60 min.), volný vstup do finské sauny a turecké parní lázně s esencí, volný vstup do krytého bazénu se slanou vodou, volný vstup na soukromou hotelovou pláž, Sleva 15% na léčebné procedury dokoupené na místě. Zapůjčení županu po dobu pobytu, Wi-Fi připojení na internet v prostorech lobby, kavárně a restauraci, bezplatné parkování, hudební odpoledne s živou hudbou v sobotu nebo neděli podle obsazenosti hotelu.
  • Cena za osobu / 3 noci se snídaní a programem
  • Děti do 3 let bez nároku na služby zdarma. Bonus: 1× sobotní ranní jóga (60 min.), volný vstup do finské sauny a turecké parní lázně s esencí, volný vstup do krytého bazénu se slanou vodou, volný vstup na soukromou hotelovou pláž, Sleva 15% na léčebné procedury dokoupené na místě. Zapůjčení županu po dobu pobytu, Wi-Fi připojení na internet v prostorech lobby, kavárně a restauraci, bezplatné parkování, hudební odpoledne s živou hudbou v sobotu nebo neděli podle obsazenosti hotelu.

Základní cena nezahrnuje

  • Dítě do 3 let bez nároku na lůžko
  • Oběd
  • Rekreační poplatek
  • Rodinný pokoj
  • Dětská postýlka
  • Studio
  • Malý apartmán
  • Pobyt se psem

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: PARKHOTEL NA BARAČKE - Rekreační pobyt - Trenčianské Teplice
Lokalita dle pořadatele: Západní Slovensko, Trenčianske Teplice

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Parkhotel Na Baračke ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 533 725
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Západní Slovensko

5/ 5 3 recenzí

Miloslava, ČR červenec 2019 Relaxační pobyt. Vše bylo v pořádku... celá recenze

rosta duben 2017 Parkhotel Baračka - vynikající. Volba programu "jako za mlada" je velice šťastná. Mimosezonní pobyt pro seniory s řadou rehabilitačních úkonů v prvotřídním ubytov... celá recenze

Radek Horil červen 2016 Skvělý týden v té nejlepší péči. Byli jsme poprvé na dovolené s naší dvouletou vnučkou. Trochu jsme se báli, jak bude dovolená probíhat. I když je naše Johanka moc... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

PARKHOTEL NA BARAČKE - Rekreační pobyt - Trenčianské Teplice
  Slovensko, Slovenské termály, Strážovské vrchy, Západní Slovensko, Trenčianske Teplice

Cena
6 670 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 533 725

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
6 670 Kč
příplatek za malý apartmán
0
1 164 Kč
příplatek za dětskou postýlku
0
780 Kč
příplatek za rodinný pokoj
0
1 650 Kč
povinný příplatek za studio
1
990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč