Peach Hill Hotel & Resort

  Thajsko, Phuket, Kata Beach

PEACH HILL HOTEL & RESORT

    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Kata Beach
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Nádherný Peach Hill Hotel and Resort nabízí přístup do úchvatného světa pláží Kata a Karon. Tento resort je ideální volbou pro rodiny, poskytující dokonalou dovolenou plnou slunce, zábavy a odpočinku. Nachází se jen pár kroků od bílých písečných pláží a v srdci živého města. Své unikátní umístění si užijete pouze několik kroků od břehu moře. Resort se nachází 15 km od centra města Phuket a 45 km od mezinárodního letiště Phuket. Pláž Kata je tropickým rájem na ostrově Phuket, nabízející nejen úchvatné pláže, ale také bohatý výběr obchodů a restaurací pro celou rodinu. Peach Hill Resort je umístěn tak, aby hosté mohli snadno objevovat veškeré krásy této slunné destinace. Procházka z křídla White Peach na hlavní nákupní ulici zavede hosty do světa suvenýrů, módních butiků a restaurací, stejně jako minigolfového hřiště. Návštěvníci si mohou vychutnat tropické koktejly v zdejších barech, nebo si dopřát odpočinek v lázních Santi Spa s masážemi a procedurami pro regeneraci těla a mysli. V restauracích, jako je Mango s výhledem na bazén nebo Peachy Cuisine v křídle White Peach s živou hudbou, se mohou nechat unést autentickou místní kuchyní i mezinárodními lahůdkami. Resort nabízí 157 pohodlných pokojů, apartmá a vil, které se rozprostírají po svahu s výhledem na bazény, hory a Andamanské moře. Od pokoje Deluxe (39 m2) po Deluxe vily (37 m2) s jacuzzi a rozlehlé Royal Suite (82 m2) s výhledem na moře, Peach Hill Resort poskytuje pestrý výběr ubytování pro každého hosta. Pokoje Superior (35 m2) se nachází v elegantním křídle White Peach a je ideální pro ty, kteří preferují blízkost nákupní zóny. Všechny pokoje jsou vybaveny moderním zařízením, jako jsou klimatizace, vysoušeč vlasů, zařízení na přípravu kávy a čaje, TV, minibar a bezpečnostní schránka. Pro hosty jsou k dispozici další zařízení, jako jsou dětský bazén, konferenční místnosti, plně vybavené fitness centrum a pro děti je dostupný zábavný dětský klub, který je plný kreativních her a aktivit. Resort také poskytuje služby prádelny a směnárny, a také hostům poskytuje WiFi zdarma. Peach Hill Resort spojuje pohodlí a kvalitní služby, které nabízí širokou škálu možností pro hosty. Bez ohledu na to, zda si přejete relaxovat na pláži, zažít dobrodružství ve vodních sportech, nebo se účastnit pracovních jednání. Můžete očekávat vynikající pohostinnost a péči během vašeho pobytu, bez ohledu na vaše preference a potřeby.

VYBAVENÍ A SLUŽBY

Recepce otevřená 24 hodin denně, směnárna, nabídka výletů, turistické informace, služba praní a žehlení prádla, kyvadlová doprava na pláž zdarma, obchod s módou a suvenýry.
Wi- Fi připojení zdarma v celém hotelu.

SPORT A ZÁBAVA

Tři bazény a dětský bazén, bar u bazénu, lázně, vířivka, plně vybavené fitness centrum a dětský klub.
Hotel pořádá tematické večery.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: PEACH HILL HOTEL & RESORT ****
Lokalita dle pořadatele: Phuket, Phuket
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Peach Hill Hotel & Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 594 446
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací

Nezávazná objednávka

PEACH HILL HOTEL & RESORT
    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Kata Beach

Cena
29 085 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 594 446

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
0
29 084,67 Kč
1. dítě do 11 let na přistýlce
0
27 511,67 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
2 145 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 320 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 15 dní
0
1 990 Kč