Pension Bergblick

Rakousko, Salcbursko, Kaprun

Pension Bergblick

  Rakousko, Kaprun / Zell am See, Rakouské ledovce, Rakouské termály, Salcbursko, Zell am See, Kaprun, Kitzsteinhorn Gletscher (ledovec), Maiskogel
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Další služby

Platební karty: žádné, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00 do 18:00, Odjezd do: 10:00, při pozdějším příjezdu prosím kontaktujte pronajímatelku.

Poloha hotelu

Centrum: Kaprun 400 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: Tauern Spa Zell am See-Kaprun Kaprun 2 km, Možnosti nákupu: 400 m,
Nádraží: Zell am See 8 km,
Letiště: Salzburg 80 km,
Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 4 km,
Nadmořská výška: 757 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Maiskogel 400 m,
Běžecká stopa: Pinzgau Loipenestieg 350 m,
Skibus (nejbližší zastávka): 30 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne.

Stravování

Snídaně, Snídaňový bufet.

Ubytování

Pension Bergblick leží v centru Kaprunu, má pohodlné pokoje a nabízí se jako ideální výchozí bod pro lyžaře, turisty i ty, kdo se rádi kochají krajinou.

Všeobecné vybavení

Lyžárna: vytápěná, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna: světlá a přátelská.

Vybavení pokojů

Vana nebo Sprcha/WC, Balkon/Terasa, Rádio, Telefon, Kabelová TV, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka není při plném obsazení pokoje k dispozici pro všechny typy pokojů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Bergblick
Vzdálenost od sjezdovky: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 186 948
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací