Penzion Josef

  Česko, Karlovarský kraj, Františkovy Lázně

5/5

Pension Josef: Program Geovita 2 noci

    Česko, České přehrady, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Františkovy Lázně, Skalka
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Pension Josef

Pension Josef je rodinným typem penzionu. Jedná se o komplex dvou budov, které jsou od sebe vzdáleny necelých 100 metrů. Jedna z budov je uzpůsobena na balneoprovoz se základní nabídkou procedur (Josef I.), ve druhé budově se nachází restaurace s letní terasou v selském stylu (Josef II.). Od centra města je penzion vzdálen pouhých 10 minut pěší chůze, vlakové a autobusové spojení je v dosahu 500 m.

Klientům CK penzion garantuje vynikající kvalitu služeb a velmi příjemné ceny.  

Ubytování

Hosté se mohou ubytovat v útulně zařízených pokojích se sociálním zařízením, TV, ledničkou, telefonem a Wi-Fi připojením k internetu.

Gastronomie

Hosté mají k dispozici restauraci s terasou, salónkem a venkovním posezením. Restaurace nabízí teplé i studené pokrmy z tradiční české i mezinárodní kuchyně. V letních měsících je hostům k dispozici zastřešená terasa vybavená v selském stylu s kapacitou 40 míst. Dle typu pobytu je v ceně polopenze nebo plná penze. Snídaně jsou podávány formou bufetu, obědy a večeře výběrem z menu.

Wellness a procedury

V budově Josef I. se nachází balneo provoz, kde se provádí fyziatrické, balneologické a léčebně rehabilitační procedury se zaměřením na léčení pohybového ústrojí. Procedury se poskytují od pondělí do soboty.

Další služby hotelu

V budově Josef I. se nachází zázemí pro firemní akce do 25 osob, jako je školení, prezentace či menší konference. Zdarma si mohou hosté zapůjčit dětskou postýlku a židličku. 

Zvířata

Pobyt s pejsky je možný, max. do 10 kg, za poplatek 180 Kč/noc (nutno nahlásit hned při objednání pobytu), platba na místě na recepci.

Parkovné

Své vozidlo můžete zaparkovat na uzamykatelném parkovišti zdarma.

Zajímavosti v místě a okolí

Světově proslulé Františkovy Lázně leží v západních Čechách jako součást tzv. Lázeňského trojúhelníku (Františkovy Lázně – Karlovy Vary – Mariánské Lázně). Nacházejí se nedaleko Chebu, v Karlovarském kraji a jsou velmi dobře dostupné autem po silnici č. 21. Dobrou dostupnost nabízí rovněž vlakové spojení. V současné době se zde léčí především onemocnění pohybového aparátu, onemocnění srdce, cév a gynekologické poruchy. Lázně pomáhají při neplodnosti a v neposlední řadě i při onkologických onemocněních. Léčba přírodními zdroji zahrnuje slatinné koupele, slatinné zábaly, plynové uhličité koupele, plynové injekce a uhličité koupele.

Lázně nabízejí mnoho zajímavostí, které by měl každý návštěvník vidět. Mezi ně se řadí městské muzeum, zámeček a rozhledna. Zajímavé je však i okolí Františkových Lázní. Krátké procházky i delší turistické túry umožňuje ideální terén ve městě i v okolí, dobře značené turistické trasy a množství historických a přírodních zajímavostí. V blízkém okolí se nachází několik dalších lázeňských měst jako např. Mariánské Lázně nebo světoznámé Karlovy Vary. Zajímavý je i výlet na okolní hrady jako například Ostroh nebo Loket. Doporučujeme navštívit i Kynžvart, přírodní rezervaci SOOS, Doubravu nebo historické muzeum města Cheb.

Destinace

V tomto městě byly lázně založeny už v roce 1793. Mají 25 studených pramenů, z nichž nejvydatnější je Kostelní a nejznámější Glauberovy prameny. Dále je v lázních plynový pramen kysličníku uhličitého a zásoba slatiny. Známý je i Františkův pramen se soškou opředenou mnoha pověrami a s krásnými klasicistními a empírovými stavbami v jeho okolí. Zejména kruhový pavilon nad Františkovým pramenem se těší velké oblibě. S dlouhou tradicí se zde léčí nemoci srdeční a cévní, choroby krevního oběhu, ženské choroby a onemocnění pohybového aparátu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 444 791
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Karlovarský kraj

5/ 5 1 recenzí

Zdeněk listopad 2017 Recenze. Naprostá spokojemost s ubytováním i se stravou.... celá recenze