Penzion Almrausch

  Rakousko, Tyrolsko, Neustift im Stubaital

Penzion Almrausch

    Rakousko, Rakouské ledovce, Stubai, Tyrolsko, Elfer, Neustift im Stubaital, Stubaier Gletscher (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Neustift (1.000 m) - centrum Stubaiského údolí cca 11 km od lanovek na ledovec, s restauracemi, obchody, bary a diskotékami. 50 m od hotelu Almhof, zastávka skibusu přímo u hotelu.

Ubytovaní a vybavení

Pension Almrausch - útulný pension nacházející se cca 50 metrů od hotelu Almhof. V pensionu sauna, sanarium a solárium. Ubytování ve 2lůžkových pokojích s vlastním soc.zařízením, balkonem, TV a radiem. Parkování: u objektu zdarma

Popis stravovaní

Polopenze - snídaně formou bufetu v penzionu, večeře se salátovým bufetem v hotelu Almhof (50m)

Doprava

Vlastní

Slevy

• Děti na přistýlce ve 1/2 pokoji do 5 let zdarma, 6-9 let -50%, 10-14 let -30% • Motivační slevy a poukázky

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 139 100
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací