Penzion Alpino

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Tarvisio

PENZION ALPINO (TRICORNO)

  Itálie, Friuli Skiregion, Tarvisio
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecné informace

Typický rodinný penzion s 9 ti moderními pokoji a s celkovou kapacitou pro 26 osob. Složení: 4 x pokoj pro 2 osoby, 2 x pokoj pro 3 osoby, 1 x pokoj pro 4 osoby (4 samostatná lůžka) a 2 x nový pokoj 4 (manželské lůžko a palanda) . 7 pokojů je umístěno po strmém schodišti v 1. a 2. patře penzionu nad restaurací a 2 nové pokoje 4 pod venkovní terasou - pokoje jsou propojeny vnitřní chodbou. Penzion Alpino se nachází téměř naproti Al Santuario. Pro větší skupinu lze pokoje kombinovat, za předpokladu, že polopenze probíhá na daném penzionu. Dovolujeme si upozornit, že majitel neakceptuje malá domácí zvířata.

Důležité – parkování, příjezd:
Parkování (nehlídané) zdarma je možné jen v Camporossu u nástupní stanice kabinové lanovky, příjezd je limitován otevírací dobou kabinové lanovky zpravidla od 9.00 do 16.00h.

Upozornění:
Výjezd lanovkou v příjezdový den / sjezd lanovkou v odjezdový den na Monte Lussari při pobytu na 3 a více nocí je v ceně zájezdu! 

Poloha

Tarvisio/ Camporosso – lokalita Monte Lussari v nadmořské výšce 1 766 m, přístup jen kabinovou lanovkou z obce Camporosso, skiareál Monte Lussari - 50 m (od ubytovací kapacity je možné sjet na lyžích)

Vybavenost kapacity

Restaurace, bar, internet WI-FI (CK negarantuje kvalitu signálu a množství přenesených dat), prostorná venkovní sluneční terasa s nádherným výhledem

Stravování

Snídaně - kontinentální bufet včetně nápojů (zpravidla máslo, džem, jogurt, koláč; sýr, salám, šunka, na vyžádání vejce- míchaná, volské oko, na hniličko. Nápoje: čaj nebo káva či kapučíno, mléko, džus, voda)
Večeře - výběrem z menu z jídelního lístku (výběr probíhá u snídaně): 1-2 druhy polévky formou bufetu, servírovaný předkrm a hlavní jídlo s přílohou, salátový bufet, zákusek formou bufetu; nápoje za poplatek

Popis ubytování

Pokoje pro 2 až 4 os. - 3. a 4. lůžko pevné
Dva nové 4 lůžkové pokoje pod terasou mají manželské lůžko a palandu a unikátní panoramatický výhled. Každý pokoj má vlastní sociální zařízen. Pokoje jsou prodávány bez rozlišení.
Vybavenost pokojů:
TV sat., fén, zpravidla internet WI-FI

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Alpino **
Vzdálenost od sjezdovky: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 248 820
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací