Penzion Baďo

  Slovensko, Východní Slovensko, Stará Lesná

4/5

PENZION BAĎO - Rekreační pobyt - Stará Lesná

  Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Stará Lesná
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Skvělým místem pro trávení dovolené jsou právě Vysoké Tatry. Čistý vzduch a nádherná příroda přímo vybízí k návštěvě. Jsou krásné za každého ročního období. Relax centrum je nezbytnou součástí tohoto objektu. Obsahuje vířivku, saunu a posilovnu. K penzionu také patří hlídané parkoviště. Také je možné využít konferenční místnost, která obsahuje projektor, Wi-Fi připojení k internetu a další nezbytné vybavení. V prostorách penzionu je vybudovaná kavárna, kterou je možno použít k občerstvení jak teplými, tak i studenými nápoji. V létě také můžete využít celou škálu aquaparků a termálních koupališť. Mezi nejznámější patří: Aquapark Tatralandia, Aquacity Poprad a Gino Paradise Bešeňová. Pokud si chcete užít přírody a zároveň adrenalinu doporučujeme využít lanovky, které se nachází v Tatranské Lomnici, Skalnatém Plesu a v Lomnickém Sedle. Penzion Baďo také nabízí pobyty pro golfisty, kteří mohou navštívit celoroční golfové středisko Blackstork. Golfové hřiště poskytuje své služby již 8 let a naleznete ho jen 1,5 km od penzionu.

V nejbližším okolí se nachází Black Stork Velká Lomnica – patří mezi nejlepší golfová hřiště na Slovensku. Každé ze tří 9-jamkových hřišť má svá specifika a malebný výhled na Tatry dopřeje zaručený klid.

Dále pak Bobová dráha Tatrabob – bobovka v Tatranské Lomnici vytváří zábavu po celý rok. Na půlkilometrové trase vás čeká 12 záludných \'zákrut\'. Držte si čepice!

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a telefonem.

Zimní popis

Lyžování v Tatranské Lomnici, ve Starém Smokovci (Jakubkova Lúka, Hrebienok), Skalnaté Pleso, Ždiar.

Slevy

Dítě do 3 let včetně bez nároku na lůžko a služby zdarma. Bonus: k pobytu navíc 1× fitness, připojení na internet přes Wi-Fi, lyžárna a parkování na uzavřeném parkovišti. Možnost zakoupení slevové karty Tatry Card a Gopass.

Základní cena zahrnuje

  • Rekreační pobyt
  • Bonus: k pobytu navíc 1× fitness, připojení na internet přes Wi-Fi, lyžárna a parkování na uzavřeném parkovišti. Možnost zakoupení slevové karty Tatry Card a Gopass.
  • Cena na osobu / 7 nocí s polopenzí. Nástup na pobyt je možný sobotu (so-so) nebo neděli (ne-ne).
  • Dítě do 3 let včetně bez nároku na lůžko a služby zdarma. Bonus: k pobytu navíc 1× fitness, připojení na internet přes Wi-Fi, lyžárna a parkování na uzavřeném parkovišti. Možnost zakoupení slevové karty Tatry Card a Gopass.

Základní cena nezahrnuje

  • Dítě do 3 let bez nároku na lůžko
  • Rekreační poplatek

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: PENZION BAĎO - Rekreační pobyt - Stará Lesná
Lokalita dle pořadatele: Vysoké Tatry, Stará Lesná

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Baďo ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 584 137
dnes 8–19 h

Hodnocení

18. nejlepší hotel v destinaci Východní Slovensko

4/ 5 29 recenzí

Šulcovi září 2020 Tatry 31.8.-4.9.2020. Milý a vstřícný majitel s rodinou, čisté pokoje, chutná strava - super pobyt.... celá recenze

Pop srpen 2019 Pobyt v penzionu Baďo. Pobyt v penzionu se nám líbil, se vším jsme byli spokojeni.... celá recenze

Skleny,Plzeňsko červenec 2019 Pohodová dovolená. Penzion Baďo je vynikající "základna" pro pobyt v Tatrách,vše co nás zajímalo bylo v dosahu autem do max. 50km.,útulný penzion,str... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

PENZION BAĎO - Rekreační pobyt - Stará Lesná
  Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Stará Lesná

Cena
5 550 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 584 137

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
0
5 550 Kč
dítě 3-12 let na pevném lůžku
0
3 380 Kč
dítě 3-12 let na přistýlce
0
2 950 Kč
dítě do 3 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč
příplatek za přistýlku
0
5 120 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč