Penzion Danler

Rakousko, Tyrolsko, Telfes im Stubai

Penzion Danler

  Rakousko, Stubai, Tyrolsko, Schlick 2000, Telfes im Stubai
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Nepřehlédněte

TIP PRO SKUPINY, ideální pro skupiny do 13 osob, společenská místnost s kuchyní k dispozici za zajímavé ceny (na dotaz)

Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Telfes (994 m) - nachází se v nejslunnější části Stubaiského údolí zhruba 18 km od ledovce. Penzion leží v části Plöven nedaleko vesnice Fulpmes na klidném místě poblíž lesa s krásnými výhledy, od centra Fulpmesu cca 5 min pěšky, od lanovek střediska Schlick 2000 autem 5 min, skibusová zastávka s parkovištěm 5 min jízdy autem.

Ubytovaní a vybavení

Penzion s přátelskou atmosférou, společenská místnost s terasou. Ubytování v útulně vybavených 2lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, balkonem nebo terasou a možností přistýlek. V pokojích dále Sat-TV, telefon, radio, lednice, trezor a wi-fi. V domě společná komplet zařízená kuchyně včetně posezení, kterou lze využít pro přípravu i konzumaci vlastní večeře Celková kapacita domu je 13 lůžek + přistýlky a je možné si jej celý pronajmout za speciální cenu na dotaz. Parkování: u objektu zdarma

Popis stravovaní

Snídaně formou bufetu

Doprava

Vlastní

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 569 514
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací